Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: GA7VRXP OS install probs and volcano 7+ q




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    2

    Default

    I will list the specs below, but I just built a system and everytime I try to install win xp or 98se, the install craps out when it gets to the point where is says starting install....basically when it starts copying the files needed for installation.

    the xp stop usually varies between bad_pool_ caller or something, to no explanation, or one other I cant think of now...the 98se stop is a bunch of codes that means nothing to me, I can post them if someone would like to see specifics.

    would this be a ram issue?

    System Specs
    ga7vrxp
    2200+ xp
    2-256mb pc2700 samsung dimms
    volcano 7+ w/artic silver
    Antec True430
    ATI AIW 8500
    Sound Blaster Audigy Platnium
    WD 120gb hdd w/8mb cache
    liteon 16x dvd-rom
    liteon 40x cd-rw
    maxtor 30gb hdd
    1.44 floppy
    --------------
    I think that is it

    ----------------------
    now for the volcano 7+ q

    how do I hook up the speed switch correctly to the HSF?


    Any info would be helpful

    HandyRefuse

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    2

    Default

    well, I figures out one of the dimms was causing the stop so looks like time to RMA...


    but the volcano 7+ question still there...
    I know I dont have it hooked up right as the switch does nothing but the fan runs fast and loud....and if I hook it up like how I read manual it, the fan only runs when the switch is set to H

    anyone?

    HandyRefuse

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •