Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with an ECS motherboard running a XP 2000+




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    9

    Default

    I have a K7S5A motherboard with 512mb 133Mhz SDRAM in an 300W ATX box and a Radeon 7500 64mb DDR video card. I purchased a new retail Athlon XP 2000+ CPU and installed in and the PC will not come on. I have swapped the XP 2000+ CPU for an 800Mhz Duron processor and the PC starts up fine. I originally thought that the CPU was bad so I returned the CPU for another one and the same thing happened. The PC would not turn on at all. Are there known capatilibility issues with the K7S5A motherboard and the XP 2000+ processor with 133 SDRAM?

    This has been a 2 week ordeal trying to get this darn thing to work......

    Chad Chamberlain
    chadcham@cox.net

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    Answered already in a previous post. Please don't duplicate the threads... it makes it harder to offer help when there is more than one active thread going at the same time.

    Thanks.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •