Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: I Overclocked...Now What?




  1. #21

    Default

    i dont get it...i made a post but it disapeared!!! i was makeing some 1280x1024 SS's and i posted one but its not there! ok well hers another im trying to take ss's on diff maps in all conditions to show the veriance(s) in fps...btw im doing "print screen" then paste it in paint, but my rig nearly crashes, anyway to make the game capture a SS?(SS=Screen Shot)

  2. #22

    Default

    one more decent SS, then u can all acuse me of cheating or w/e
    (p3 996mhz, 512 pc133 ram, PNY ti4200(250/500 64meg 4x[oc'd to 289/671 ] in 1280x1024) 6.14.10.4403 drivers dx9a):shoot3:

  3. #23
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    790

    Default

    Well, I have a tough time believing you got that card's RAM up to 671, but those ss's are can happen. See, UT2003 runs almost completely off your graphics card when no bots are enabled. And considerning you dont have FSAA on, I can believe those. For instance: on my system, which isnt even the fastest out there, I can play a level with Quincunx FSAA on (4x at 2x performance) with everything on high at 1024x768 rez and get 100fps easy, and that's w/ my card at stock speeds. As soon as I put in 15 bots, it drops to 20-30fps cause my CPU cant handle it. It can happen, you just gotta tweak everything to play off your system :thumb: . : peace2: Mista K6
    Modified Dell 8200 Case:
    -400MHz FSB i850 Intel mobo
    -P4 Williamette Socket 478, 1.9GHz
    -768MB 16-bit PC800 RDRAM
    -MSI GF4 Ti4200 128MB @ 284/581
    -7200 RPM Maxtors: 60GB (2MB) on mobo and 160GB (8MB) on ATA/133 PCI Card
    -Creative Inspire T7700 7.1 Speaker System on an Audigy 2
    -Windows XP Home Edition SP2

    Rock on : peace2: , MiStA K6

  4. #24
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Darwin, Australia
    Posts
    104

    Default

    Originally posted by ZEROKOOL
    PNY ti4200(250/500 64meg 4x[oc'd to 289/671 ]
    Thats some serious o/cing !!!
    Why did u decide to only go up like 39 on core and 171 on memory i mean was it a ratio or something?:?:
    is that how you should o/c a card for example ZEROKOOL's card is 250/500 should you for every 1 mhz you go up on core go up 2 on memory or for every 5 do 10??? would this help or what?

    Cheers :cheers:

    The Evolved One

  5. #25
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Looks like a typo. The card isn't capable of that.

    Show us your FPS in Antalus 1024x768x32 max detail with 16 bots.

    I run it at 1600x1200x32 max detail 16 bots in Antalus @ 60 fps. :shoot3:

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  6. #26

    Default

    i said i get 60-90 fps, not playing bots, i hate bots. but if i had 16 bots and anso/ffsa on yea it would slopw down to 10-20 fps real fast, i dont play with bots so thats not a fair test of performance, i play online only! but to compare it to another system running 16bots it would be, btw in thoes ss's i have 4 bots on...

    soulburner, this is a p3, and my monitor is **** so it wont display past 1400x1050 and thats if i reformat and use "intel xtreme graphics" drivers 1400x1050 isnt a normaly selectable res. the killer...@50hz 60hz at 1280x1024... so anso and fsaa dont matter.

    The Evolved One yea i usualy use a 1core 2 ram ratio for oc... keep it in the same ratio the card came with unless i use anso/fsaa (sometimes) then i crank up the ram it seams to help get another 5 or 6 fps.
    im posting a SS of desktop so u can see the card handle 290/ 672 with no artifacts.

  7. #27
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    I didn't ask you to run it at high res, I said 1024x768x32.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  8. #28
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Darwin, Australia
    Posts
    104

    Default

    ZEROKOOL : Is that the program you use to o/c? just in the advanced settings? have u tried using Riva Tuner I know you mentoined in your first post but have you used it? and also do you have aditional cooling or just stock?

    If you run the UT2k3 benchmark on 1024x768x32 what do you get?

    The Evolved One

  9. #29
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    848

    Default

    you need to get a new mobo and DDR ram, PC133 SDRAM is whats holding you back m8.
    In my opinion, I believe that is incorrect. I believe it is your cpu and or fsb that is holding you back. Mista k6 suggested a valid plan as well.
    athlon xp-m@2456mhz(12x204)
    tt aquariusII liquid cooled/ arctic silver ceramique
    asus a7n8xe-dlx
    thermaltake xaserIII lanfire
    bfg 6800gt
    seagate sataII 250gb/seagate 7200rpm 160gb ide
    samsung dvdrw
    2x1024 kingston hyper-x pc3200/ windows xp pro sp3
    logitech mx518/ logitech wingman rumble
    2x samsung 955df 19"/ canon i960
    creative x-fi fatal1ty 64mb/ altec lansing 251-5.1
    mushkin 550w

    opteron 146 @ 2850 (10x285)
    DFI infinity nf4 ultra
    thermaltake tsunami dream -black
    seagate sataII 500gb
    evga 8600gt oc ssc edition
    samsung sata dvd-rw
    2x1024 ocz black
    logitech ifeel/ nec accusync 75f
    ocz fatal1ty 550w

  10. #30

    Default

    The Evolved One no i havent herd of riva tuner, nor used it, i just use the "coolbits" reghack to edit the mhz, and i got no clue how to run the ut2k3 benchmark, id like to know how so i can. pic posted : antalus, 1024x768x32 , but i cant put more then 5 bots...:thumbs do

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •