Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Pentium 4 2.4 ghz




  1. #21
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    12

    Default

    Every time I change the FSB to 133 it never stays any answers?

  2. #22
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Are you saving the settings before you exit?

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  3. #23
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    12

    Default

    Yes but I have found out the problem and I know how to fix it now. Thnaks for all of your input, it was well appreciated.

  4. #24
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    476

    Default

    what was it?............................:shrug:

  5. #25
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    12

    Default

    Un updated BIOS but thats alright because im getting a new mobo saturday ECS 8x L4S8A2 supports AGP 8x my one now does 4x, and is not as good this one also holds more RAM

  6. #26
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    I would highly recommend against getting that board.

    An ASUS P4P800 Deluxe is one of the best buys for P4 865 chipsets right now. An alternative is the Abit IS7. They are way better than the ECS board.

    You can also skip the Deluxe and get the regular if you don't need the extra options.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •