Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: I dont know if it supposed todo this with my P4 2.6




  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Fort Mac
    Posts
    115

    Default

    hey,

    I got an P4 2.6 HT and when I toke out my P4 2.0 GHz and changed my bios around. then when I checked to see what it said in my system and it said Pentium 4 2.6 HT then right below it it said 1.3 GHz. so what is my prosessor underclocked at 1.3 GHz? becuz I never even toughched the settings yet. Or is it supposed to be like that.

    And another thing my computer does NOT seem faster at all.
    MOTHER BOARD : GIGABYTE K8N-SLI NForce 4
    PROCESSOR: AMD X2 3800+
    GRAPHICS CARD: EVGA 7800GT 256mb
    PSU: Enermax 535W
    MEMORY: Kingston 4x 512 pc3200 = 2GB
    Hard Drive: Seagate 300GB HDD 7,2000 RPM
    MONITOR: 19" Sony
    windows XP: home

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    Your 2.6C is designed to run on a 200MHz FSB. You're running it on a 100MHz FSB if you are getting results of 1.3GHz. You'll need to make the appropriate changes within BIOS.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3

    Default

    yea hes right, inside ur bios u need to have ur fsb at 400 .i dont know why its 400 but thats the way asus has it down, having ur fsb at 400 will also set ur dual chan ddr to 1:1 settings with ur cpu (cpu=800fsb ram=800fsb)
    2.4 p4c @3.06 1020mhz fsb
    ASUS P4C800Delux
    CORSAIR ddr500 XMS (3-4-4-8)
    maxtor 120gb w/8meg cache (raid0)
    2x WD Raptors (Raid0)
    2x120Gb Maxtor's
    Ti4200 363/667 mhz
    Water-cooled Koolance case

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Fort Mac
    Posts
    115

    Default

    ok, got it working right.

    thx ppl
    MOTHER BOARD : GIGABYTE K8N-SLI NForce 4
    PROCESSOR: AMD X2 3800+
    GRAPHICS CARD: EVGA 7800GT 256mb
    PSU: Enermax 535W
    MEMORY: Kingston 4x 512 pc3200 = 2GB
    Hard Drive: Seagate 300GB HDD 7,2000 RPM
    MONITOR: 19" Sony
    windows XP: home

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •