Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: What am I doing wrong??




  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3

    Question Advice por favor...

    Hey all,

    I'm havin a hell of a time OCing my Athlon XP 2000. I only upped the FSB to 140 and ran it at 6:5 so the memory clock was a little under 133. I left the multi at 12.5 and the voltage at 1.7. When I started up the computer, it didn't post.

    OK, I found out that NFroce 2 boards suffer a performance hit when u run async. So it looks like I'm gonna have to get some faster RAM to keep up with the higher fsb if i wanna see any results. If I up the FSB to like 145 it keeps the memory at 133 with the 6:5 ratio.... Maybe I should just up the multiplier and leave the FSB and ratio the same? What's a good number to shoot for with the multi? As for cooling, does anyone have any experience with the Vantec Aeroflow HSFs?

    mobo: MSI K7N2 Delta L
    chipset: NVidia NForce 2 Ultra 400.
    cpu: amd althon xp 2000 w/stock cooling
    ram: 512mb corsair valueram pc2100
    Last edited by bongchild; 10-16-2004 at 06:42 AM. Reason: read an article and experienced enlightenmemt
    Mobo: Gigabyte GA-7VAXP
    CPU: AMD Athlon XP 2000+
    Memory: 1 Corsair 512MB PC2100
    Vid Card: ATI Radeon 7500

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •