Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: [really Need Help]bad Modding




  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10

    Default [really Need Help]bad Modding

    HI, Im new here... this is my first post

    Someone sold me radeon 9800 pro BBA with r360 core and 2.5 hynix ddr
    it was so cheap i coud not let the offer pass by.
    The Problem was that he did a Bad Flash trying to upgrade it to 9800xt and it does not start... ┐how can I solve it?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    _
    Posts
    349

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    You could use a PCI VGA card to start up the system, and then reflash the bios of the 9800

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    ┐But should i restore the original bios or flahs it to another bios?
    where can I find the bios images, because I don't have it

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    _
    Posts
    349

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    Try searching on google, and flash the original bios first.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    under what, 9800 pro original bios? isn't there any specialized page or something?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    _
    Posts
    349

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    I dont know of any official ATI bios page. It will have to be a 3rd party site

  7. #7
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    ok, ive tried using a pci device and the radeon but the pc doesn't start... is the card
    dead?

  8. #8
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    _
    Posts
    349

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    Either take it out first, or set the primary VGA device to PCI in the bios before you start up the pc.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    didn't work either way..

  10. #10
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    _
    Posts
    349

    Default Re: [really Need Help]bad Modding

    So the system wont boot from the PCI video card? (you used a VGA right?) You sure your motherboard works?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •