Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: is my mobo dead?




  1. #11
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    2,329

    Default

    Should be good my friend :thumb:

    Funny... this thread seems to have turned into the "Albinus & chisholm show" :laugh:

    Yes - good luck once again :wave:
    What came first - Insanity or Society?

  2. #12
    Join Date
    May 2002
    Posts
    852

    Default

    haha yea well looks like you were the onli one willing to help me:D
    my cpu is arriving in a bout half an hr...*twiddling thumbs*...it had better work or else

    :cheers:
    Epox 8RDA+
    xp2100@ 2.46ghz (214x11.5)
    Radeon 9700 pro
    512mb corsair xms3200 5-3-2-2@214
    512k ADSL
    SLK-800 HSF
    SB Audigy + Ultrasone HFI650DVD
    modded case: 2x120mm,4x80mm
    40GB Seagate Barracuda 4
    Sony trinitron 17"
    Antec Trupower 380W
    3D mark2003 : 5050

  3. #13
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    1,166

    Default

    Quote Originally Posted by chisholm
    lol just an update....my mobo is actually fine, my cpu is dead bcos od my own carelessness.... got superglue on one of the pins somehow when i was unlocking it ...and after wards when i pulled it of the mobo socket it somehow damaged it...now i;ve orderd a new AGOIA stepping 1800xp....should be getting it tomorw...i should be having plenty of fun overclocking it to insane speeds with my mcx 462...even xp1600 AGOIAs usually get to about 1.9ghz without voltage modding :afro:

    thx again for all the support and wish me luck:cheers: :cheers: :cheers:
    1.9ghz ey.....you'd need a REALLY high FSB for that, you might find that your mobo, or your internal modem could hold you back. Unless of course, your going to try to unlock it again...but good luck anyway :thumb:
    <Insert Witty Comment Here.>

  4. #14
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    2,464

    Default

    Quote Originally Posted by chisholm
    even xp1600 AGOIAs usually get to about 1.9ghz without voltage modding :afro:
    oooo goody, i got an xp1700+ AGOIA stepping :D and i haven't tried ocing it yet either, but like in the "post your temps" thread, i need to get a new hsf

  5. #15
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Hey I got my Volcano 7+ yesterday arvo. :thumb:

  6. #16
    Join Date
    May 2002
    Posts
    852

    Default

    hey wiggo does volcano 7+ use a 70mm or 80mm fan?

    lol nah no way i'll reach near 1.9ghz rite now....but i do plan to get an 8K3A soon....maybe in holidays...although that depends on when thourebred comes out:afro:

    i think i'll probly reach about 1.8ghz give or take a bit....i'm 1.73 rite now:cheers:

    and yes andy AGOIAs usually o/c very well...now hurry up and get a new HSF
    Epox 8RDA+
    xp2100@ 2.46ghz (214x11.5)
    Radeon 9700 pro
    512mb corsair xms3200 5-3-2-2@214
    512k ADSL
    SLK-800 HSF
    SB Audigy + Ultrasone HFI650DVD
    modded case: 2x120mm,4x80mm
    40GB Seagate Barracuda 4
    Sony trinitron 17"
    Antec Trupower 380W
    3D mark2003 : 5050

  7. #17
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    It uses a 70mm fan with 3pos fan speed switch and most ppl will happily set it with a low-medium fan speed. :smokin:
    <center>:cheers:</center>

  8. #18
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    1,166

    Default

    Yeah, the 70mm fan seems to be a sweet spot between noise and performance....:lips:
    <Insert Witty Comment Here.>

  9. #19
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Yeah and a couple of stores have just started a sale of an updated version of the 7+ that holds on by all lugs, I could have saved $14aus into the bargain. :(
    <center>:cheers:</center>

  10. #20
    Join Date
    May 2002
    Posts
    852

    Default

    mmmm volcano 7+...oh yea btw i could onli get mine to 1.7 stable...after that i get software errors in prime95 and crashes in 3dmark....i think it's my internal modem that's holding my fsb bak...ah well have to wait until i get ADSL...then i can just use a good Nic:cheers:
    Epox 8RDA+
    xp2100@ 2.46ghz (214x11.5)
    Radeon 9700 pro
    512mb corsair xms3200 5-3-2-2@214
    512k ADSL
    SLK-800 HSF
    SB Audigy + Ultrasone HFI650DVD
    modded case: 2x120mm,4x80mm
    40GB Seagate Barracuda 4
    Sony trinitron 17"
    Antec Trupower 380W
    3D mark2003 : 5050

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •