Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Overclock then...crash!




  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA
    Posts
    10

    Default Overclock then...crash!

    I have most of my important info about my computer at this POST.


    Basically what happens is this:
    I am stable at:
    BCLK: 155
    CPU Voltage: 1.25
    Mem Multiplier: 12x
    DRAM Voltage: 1.660
    Turbo Mode: On

    I have QPI at 36x so it is around 5.8 and the Uncore i did nothing to it, it is at ~3600mhz.

    When I increase my BCLK to 160, the system boots to Windows but crashes right before it shows the desktop. Is my QPI or Uncore too high? What else could be wrong? Or do you require more information from me?
    Last edited by modena; 12-30-2009 at 01:03 PM.
    Core i7 920 Bloomfield @ 2.66Ghz | Gigabyte GA-EX58-UD3R Rev 1.0 - Bios F8I | Nvidia GTX 295 Video Card | OCZ Reaper HPC 6GB (3x2GB) DDR3 1866 PC3 1500 | KINGWIN Mach 1 ABT-1220MA1S 1220W | Western Digital VelociRaptor - 150GB 10,000RPM 16MB Cache SATA 3.0GB/s [WD1500HLFS] | 2x Western Digital Caviar Black - 1TB 7200RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s [WD1001FALS] | WesternDigital Caviar SE16 - 750GB 7200RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s [WD7500AAKS] | Western Digital Cavier Blue - 500GB 7200RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s [WD5000AAKS] |Razer Lycosa/Lachesis | Windows 7 Pro x64

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •