Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: How stupid would I be if....




  1. Default

    ...I put my new Barton 2800+ into my old Aopen mobo to see if it worked. You think it would just clock it down to 133, or would it just explode. Im just wondering, cuz I dont have my 8rda3+ yet, and since I got this on ebay I want to make sure I didnt get fashizzled.
    The FatGuy's Rig:

    <small>AMD 1600+ XP O/C'd to 1560 mhz // Thermaltake Volcano 7+ // Aopen AK77 Pro K266(A) Chipset O/C'd to 147 mhz // 256MB Elixir PC2100 DDR CAS2 // Visiontek GeForce4 Ti4200 O/C'd to 310/580 w/ Thermaltake HSU // SoundBlaster Audigy X-Gamer // WD205BA 20GB 7200 // Sony 52x/24x/52x // Linksys 10/100 NIC // ThermalTake 480w Butterfly PSU // Silver Windowed Aluminum Mid-Tower Case (Modded) // Vantec Nexus Fan Controller// Thermaltake 80mm Blower // 3xEvercool 80mm Fans // 2xBlue Cold Cathodes // 2xSound activated Blue Cold Cathodes // Dell 17" Monitor // Microsoft Trackball // Creative 5.1 Speakers</small>

    Come Crunch with TweakTown

    <img src="http://www.statgfx.com/statgfx/folding/?&username=FatGuy3&border=0,0,0&custom =0,0,255&label=0,0,0&header=255,0,0&st ats=0,0,255&trans=yes&template=fah_origina l&.jpg" alt="www.Statgfx.com" />

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Well ya can if ya want to but it won't post.

  3. Default

    ahh well, I just checked the mumbo jumbo on the chip, and it looks like an authetic week 21 2800. If I got jipped, ill just go out to Cali and burn the guys place down. Muhahahaha!
    The FatGuy's Rig:

    <small>AMD 1600+ XP O/C'd to 1560 mhz // Thermaltake Volcano 7+ // Aopen AK77 Pro K266(A) Chipset O/C'd to 147 mhz // 256MB Elixir PC2100 DDR CAS2 // Visiontek GeForce4 Ti4200 O/C'd to 310/580 w/ Thermaltake HSU // SoundBlaster Audigy X-Gamer // WD205BA 20GB 7200 // Sony 52x/24x/52x // Linksys 10/100 NIC // ThermalTake 480w Butterfly PSU // Silver Windowed Aluminum Mid-Tower Case (Modded) // Vantec Nexus Fan Controller// Thermaltake 80mm Blower // 3xEvercool 80mm Fans // 2xBlue Cold Cathodes // 2xSound activated Blue Cold Cathodes // Dell 17" Monitor // Microsoft Trackball // Creative 5.1 Speakers</small>

    Come Crunch with TweakTown

    <img src="http://www.statgfx.com/statgfx/folding/?&username=FatGuy3&border=0,0,0&custom =0,0,255&label=0,0,0&header=255,0,0&st ats=0,0,255&trans=yes&template=fah_origina l&.jpg" alt="www.Statgfx.com" />

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    One of the biggest problems with running a newer processor in an older board are the VCore settings available. Many older mainboard cannot supply the lower voltage levels required for modern processors. So Wiggo is right as it probably won't post... because the voltage will fry the chip.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    I think the chance of fryin' would be minimal but the BIOS doesn't support that processor so it wouldn't have the necessary information on it that is needed to power it up hence it just wouldn't post.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •