Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29

Thread: Are these ads part of Tweaktown now?




  1. #11
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    For one, nothing is blocking the ads. They only work in IE 5.5 and higher.
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  2. #12
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    536

    Default

    Yep, the ads appear as context help information on IE only.

    I see them in IE but see nothing with Netscape....

  3. #13
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    1,158

    Default

    I never considered switching from IE to another browser before, but hmmmm.......

  4. #14
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    I must be missing something then as I have WinXP Pro w/ SP1 installed using IE6. I'm not seeing anything like ya'll are describing.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  5. #15
    Beefy Guest

    Default

    I saw it in the Aquamark thingy, and that was it.. IE 6 / SP1...

  6. #16
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Yeah mine's XP Pro SP1 w/ I.E. 6 SP1 and they're seen but maybe Darth has some different security settings that lock them out. :?:

  7. #17
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    1,158

    Default

    I've got WinXP (SP1) + all updates, IE6 with Medium Security and Medium High Privacy settings and they show up in the articles/guides on TT as well as on sites like Techspot too.

    What's your settings Darth? Help me beat this thing!

  8. #18
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    I use custom settings, but I don't think that they are anything special. Here is a complete listing:

    ActiveX
    Prompt
    Disable
    Disable
    Enable
    Enable
    Downloads
    Enable
    Enable
    Microsoft VM
    High Safety
    Misc
    Disable
    Enable
    Prompt
    Disable
    Enable
    Prompt
    Prompt
    Enable
    Medium Safety
    Enable
    Enable
    Scripting
    Enable
    Enable
    Enable
    Authentication
    Auto logon only on Intranet zone

    I also use both NIS firewall and a router/switch with a firewall in there as well. Don't know if this will be why I don't get the blurbs, but I just double checked and didn't see them.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  9. #19
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    Quote Originally Posted by PersianImmortal
    I've got WinXP (SP1) + all updates, IE6 with Medium Security and Medium High Privacy settings and they show up in the articles/guides on TT as well as on sites like Techspot too.

    What's your settings Darth? Help me beat this thing!
    you could just do what I've been doing ;) ...useing a new browser might suprise you

    :cheers:
    I've gone too far and need to move on!

  10. #20
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    1,158

    Default

    Darth I just compared all my settings and they are identical to yours. I think your firewall is blocking the ads. I don't use a firewall (yes, I know, I'm risking my very life... :p ). I've never had a problem with any other form of advertising, trojan, virus etc. due to regular patching/scanning, but these ads are just too annoying.

    I'll look into another browser and play around with IE and security some more. :hammer:

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •