Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 10 of 10

Thread: Problem with Posting Pictures?




  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    97

    Default

    Just wondering if there's any problems on the forum with posting pictures.

    I've tried to post some GIF and JPG format pics to the forum but for the past week just keep getting the error message; "The uploaded file is not a valid GIF or JPG file. Please ensure that it is and try again."

    The files sizes are under the Maximum size: 307200 bytes.
    I've tried files smaller than 75.7 KB (77,548 bytes) and still getting the error message.

    Is it me or has this been disabled on the forum?

    :confused:

    Lian-Li PC60 Midtown (Modified Xoxide Case/LL-60 Warrior)
    Gigabyte GA-7VRXP (Revision 1.1) / (Reworked by Gigabyte)
    BIOS vs F10
    AMD Athlon XP 2100+ (1.73GHz)
    ThermalRight SLK-600 Copper Heatsink/Y.S Tech 60x60x25mm
    Corsair CMX512-3000C2 (512MB PC3000 370 MHz)
    Western Digital 80 GH Special Edition Hard Drive (WD80OJB)
    Lite-On CD-RW
    16X Pioneer-116 DVD ROM
    Gainward GeForce 4 Ti4600 (Power Pack Ultra/750 XP)
    Creative Labs Sound Blaster - Audigy Gamer
    Floppy Drive (Teac)
    Enermax Whisper Series (EG465PVE (FC) - 431Watt)
    WINDOWS XP Professional

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,723

    Default

    I would definitely say the forum is having some difficulty with attatching images right now.
    Just gave it a try and got the same error.

    Based on past experience, this too shall pass - when however, I haven't a clue.

    Patience is our best ally at this point I reckon:(
    The reason a diamond shines so brightly is because it has many facets which reflect light.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    It is a probelm we are experiencing with the forums at the moment after the latest server move. We are working on it, sorry for the delay!

    For now, just upload the images to any personal webspace you may have from your ISP and use the forum code to link to it.
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    97

    Default

    Mr. C,

    Thanks for the feedback. Was starting to wonder if it was just me. I wanted to post some final pics of a PC I had built over the past few months. I had a lot of help from members in this forum and wanted to make sure I remembered and thanked those people by posting some final pics.

    I'll have to try again later but it looks like the problems been going on for almost a week now. Hope someone fixes it soon. Feel like I left some guys hanging by not posting the pics I had promised when I completed the project.


    Thanks again,


    :cheers:

    Lian-Li PC60 Midtown (Modified Xoxide Case/LL-60 Warrior)
    Gigabyte GA-7VRXP (Revision 1.1) / (Reworked by Gigabyte)
    BIOS vs F10
    AMD Athlon XP 2100+ (1.73GHz)
    ThermalRight SLK-600 Copper Heatsink/Y.S Tech 60x60x25mm
    Corsair CMX512-3000C2 (512MB PC3000 370 MHz)
    Western Digital 80 GH Special Edition Hard Drive (WD80OJB)
    Lite-On CD-RW
    16X Pioneer-116 DVD ROM
    Gainward GeForce 4 Ti4600 (Power Pack Ultra/750 XP)
    Creative Labs Sound Blaster - Audigy Gamer
    Floppy Drive (Teac)
    Enermax Whisper Series (EG465PVE (FC) - 431Watt)
    WINDOWS XP Professional

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,723

    Default

    LOL
    I can just imagine you sitting there........."I just built this &^%& computer and it won't attatch a picture to the forum?!?!"

    Rest assured your system is working fine (at least it sounds like you are pleased with it).

    We anxiously await the resolution to the picture problem so we can see your PC.
    The reason a diamond shines so brightly is because it has many facets which reflect light.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    97

    Default

    Yep,

    This machines running like a champ!

    Does sound kind of funny...huh. Guess its like building a car then being told don't take it out of the garage. Half the fun is showing off the car.


    :thumb:

    Lian-Li PC60 Midtown (Modified Xoxide Case/LL-60 Warrior)
    Gigabyte GA-7VRXP (Revision 1.1) / (Reworked by Gigabyte)
    BIOS vs F10
    AMD Athlon XP 2100+ (1.73GHz)
    ThermalRight SLK-600 Copper Heatsink/Y.S Tech 60x60x25mm
    Corsair CMX512-3000C2 (512MB PC3000 370 MHz)
    Western Digital 80 GH Special Edition Hard Drive (WD80OJB)
    Lite-On CD-RW
    16X Pioneer-116 DVD ROM
    Gainward GeForce 4 Ti4600 (Power Pack Ultra/750 XP)
    Creative Labs Sound Blaster - Audigy Gamer
    Floppy Drive (Teac)
    Enermax Whisper Series (EG465PVE (FC) - 431Watt)
    WINDOWS XP Professional

  7. #7
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    TEST
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    Fixed :)
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  9. #9
    Beefy Guest

    Default

    that's a cool pic...

  10. #10
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lancaster
    Posts
    319

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •