Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: RunCore Pro IV ssd not detected anymore




  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Default RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    Hi,
    I bought my SSD RunCore Pro IV 64 Gb Sata II drive on 2009-05-27 from mydigitaldiscount web site.
    I installed my system on it and until today morning all was ok.
    After that I powered computer off and after 6 hours I try to power on my computer but HDD is not detected anymore. Not even in BIOS.
    If I plug my other HDD in same cables all is ok.
    The RunCore Pro IV is not detected anymore.
    It is simply dead.

    Any advice will be welcomed since I did not make any backup and I have important work on that drive :(
    I am verry disapointed.

    Daniel M.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    I clean all SSD HDD connectors (power and data) it was the same.
    After reading some posts in this forum I try to connect to RunCore HDD via included USB interface but still no luck.

    Few minutes ago I used another USB to SATA adapter I have here and it worked.
    After recovering all my data I connected the HDD directly to PC and now it is back and working.

    I really can't understand what happened...
    BR,
    Daniel M.
    Last edited by dani146; 06-17-2009 at 05:25 AM.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    I've registered to report this too.
    I installed mine yesterday (well it was the 64GB Zif connector one for the HP NC1000).
    Every other re-boot or restore from Hibernation (when the power lead isn't in) it won't see the boot disk.
    I've found attaching the power lead and retrying makes it work again.
    But this isn't going to be possible trying to restore on a train!!!

    Any ideas as to a cause?
    Firmware?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NY
    Posts
    160

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    That is definitely something we need to look at ASAP. I will tell our tech guy to come take a look at this post and try to help solve the problem.

    In the mean time both of you please try updating your BIOS to the latest version. We have found this fixes many power and compatibility problems in most computers.

    Matt
    Last edited by Runcore Marketing; 06-18-2009 at 04:42 AM.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    Hi,
    I have an updated Asus P5Q Premium BIOS (P5Q Premium BIOS 2001 from 2009/03/18) and I update every time a new version is available.

    Thank you for your reply,
    Daniel M.

    PS please find a way to fix this so we can have no fear using this HDD in our systems.
    Last edited by dani146; 06-18-2009 at 08:53 PM.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    I really need this problem fixed :(

    Today I get this problem again... I try to do all I can to make it work but so far no luck.

    ...

    After many tries I managed to restart the RunCore Pro IV SSD nut I am desperate now.

    We really need a solution to this stupid problem.
    Last edited by dani146; 06-20-2009 at 02:26 AM.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    Again when I need it most and fast the RunCore Pro IV SSD is not there !!!

    Now this is frustrating :(
    I wanted to upgrade my system not downgrade.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    It is possible that one of my engineers found the problem.
    It seems that it is a hardware problem... Will post more info when we are sure about it.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    good, 'cause the BIOS upgrade suggestion has made things worse (or they were always going to degrade in the first week of use).
    I've had the odd bsod on resume from standbye, and a lot of flickinig into the BIOS and trying to find the drive, re-booting and then finally it sees it.
    It's relief when you see windows boot.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Default Re: RunCore Pro IV ssd not detected anymore

    I wonder when we will get an answer :(
    Taking money was easy but support is the most important part for all good products...

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •