Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: HELP - Vaio TX, New SSD, vista constant errors




  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Vancouver
    Posts
    1

    Default HELP - Vaio TX, New SSD, vista constant errors

    I recently upgraded my Vaio TX to a RunCore 128G ZIF SSD drive, and for about a week it worked great (I'll post more about that separately). Now however, I get constant errors. Desktop window manager (dwm.exe) keeps getting killed by data execution prevention, chrome crashes all the time, explorer is giving me problems, system things like the IP Helper Service are crashing as well. It doesn't seem possible to get a stable process running.

    What's going on? The problems are pretty widespread.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    36

    Default Re: HELP - Vaio TX, New SSD, vista constant errors

    Quote Originally Posted by jmagnuss View Post
    I recently upgraded my Vaio TX to a RunCore 128G ZIF SSD drive, and for about a week it worked great (I'll post more about that separately). Now however, I get constant errors. Desktop window manager (dwm.exe) keeps getting killed by data execution prevention, chrome crashes all the time, explorer is giving me problems, system things like the IP Helper Service are crashing as well. It doesn't seem possible to get a stable process running.

    What's going on? The problems are pretty widespread.
    Try install your system again and make sure your UDMA mode is correct.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    52

    Default Re: HELP - Vaio TX, New SSD, vista constant errors

    and test the memory also, in case...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •