Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: SMART tests failing on brand-new RunCore SSD?




  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    World
    Posts
    2

    Default SMART tests failing on brand-new RunCore SSD?

    Hello,

    I've just bought & installed new RunCore SSD for my MacBook Air. Installation went flawlessly and everything works fine.

    I've read somewhere that RunCore SSD supports SMART so I checked what smartctl will tell me and I got this:

    1 Raw_Read_Error_Rate 0x0000 008 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    9 Power_On_Hours 0x0000 001 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    12 Power_Cycle_Count 0x0000 007 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    184 Unknown_Attribute 0x0000 028 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    195 Hardware_ECC_Recovered 0x0000 000 000 000 Old_age Offline FAILING_NOW 0
    196 Reallocated_Event_Count 0x0000 000 000 000 Old_age Offline FAILING_NOW 0
    197 Current_Pending_Sector 0x0000 000 000 000 Old_age Offline FAILING_NOW 0
    198 Offline_Uncorrectable 0x0000 002 214 000 Old_age Offline - 406 - AND INCREASING (!)
    199 UDMA_CRC_Error_Count 0x0000 094 098 000 Old_age Offline - 676 - AND INCREASING (!)
    200 Multi_Zone_Error_Rate 0x0000 036 050 000 Old_age Offline - 7
    201 Soft_Read_Error_Rate 0x0000 212 106 000 Old_age Offline - 8
    202 TA_Increase_Count 0x0000 001 002 000 Old_age Offline - 0
    203 Run_Out_Cancel 0x0000 001 002 000 Old_age Offline - 0
    204 Shock_Count_Write_Opern 0x0000 000 000 000 Old_age Offline FAILING_NOW 0
    205 Shock_Rate_Write_Opern 0x0000 160 134 000 Old_age Offline - 1
    206 Flying_Height 0x0000 001 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    207 Spin_High_Current 0x0000 163 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    208 Spin_Buzz 0x0000 001 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    209 Offline_Seek_Performnce 0x0000 100 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    210 Unknown_Attribute 0x0000 237 000 000 Old_age Offline In_the_past 0
    211 Unknown_Attribute 0x0000 000 000 000 Old_age Offline FAILING_NOW 0
    So... My question is if it's "normal" or should I exchange the drive by my vendor?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    World
    Posts
    2

    Default Re: SMART tests failing on brand-new RunCore SSD?

    Anybody from Runcore mind answering?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    CN
    Posts
    172

    Default Re: SMART tests failing on brand-new RunCore SSD?

    The following picture is I test on RunCore SSD by smartmontoos.
    The WHEN_FAILED which is the last list means the errors information.
    If it shows ' - ' means that there is no fault on this disk.
    Last edited by RunCore Tech_Support; 12-22-2009 at 03:35 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •