Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Runcore pro iv 32Gb slow in raid 0 ............?




  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    london
    Posts
    2

    Question Runcore pro iv 32Gb slow in raid 0 ............?

    HI, i have just installed raid 0 on two pro iv's and im getting very slow write speeds!
    windows 7 x64
    gigabyte udr3 mobo
    i have the latest bios (f11)
    and the latest raid controller drivers

    i read that the raid block size might make a difference so i re-formatted and change the block size from 128k to 64k. this did help but only a tiny amount... where am i going wrong ?
    Attachment 2760


    any help woud be great !

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Shanghai
    Posts
    2

    Default Re: Runcore pro iv 32Gb slow in raid 0 ............?

    Hi, firstly I wanna say, it's too slow........

    I have some questions for u, before i can tell some of the possible reason:
    1. Did you use the Software RAID or Hardware RAID?
    2. If you test each pcs of the ssd, what's the result?
    3. is this two pcs ssd have the same capacity?

    i really feel interesting about ur case~

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    london
    Posts
    2

    Default Re: Runcore pro iv 32Gb slow in raid 0 ............?

    1. i dont know the difference sorry. but im guessing its software raid.
    i have an icon in the sys tray to manage my raid config (intel software)

    2. i havent tested them separately but they are both new

    3. both identical drives ! 32gb

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •