Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Where's 15 gig gone?




  1. #21
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    31

    Default

    Finally managed to download Adaware6 onto Hdd, tried to run and no go so ran it in Safe Mode and had success at last!!!
    Dunno if it got the Spyware proggy in the Registry...whats the best program/s to prevent this happening again??
    thanks for all help :D

  2. #22
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    You ran it and...?
    Did it find a bunch of spyware? Do things work normally now?

    To prevent this, I guess just always have an antivirus program running. Run Adaware every once in a while. Regularly delete cookies. Regularly eat cookies.
    I think you should reformat and reinstall XP, that's what I'd do if a system had that many problems. That's not abosolutely neccesary, but it wouldn't hurt.

  3. #23
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    31

    Default

    Yeah, found heaps pf spyware and got rid of them...at least i think... Adaware still cuts out mid scan unless run in Safe Mode.Also have AVG running now too....last time I deleted cookies couldn't get into lots of my fav sites
    Hate to reformat and never done it in XP because have heard "if you don't save setings you'll be sorry" ??? (on Tweak Towns I think).
    Not running as good as I thought e.g. still a bit slow but I'll persevere for a while and see what happens :hammer:
    [check message length]

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •