Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with hard disk formatting




  1. #1
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3

    Default Problem with hard disk formatting

    Hello
    i have a problem formating my hard disk.It is a new one 250 gigabytes and IDE.I m pretty sure that i have installed it correctly in master <<mode>> with the jumper and the black end of the cable.the problem is that i put the windows cd in my dvd drive and it doesnt find it.it searches in the 4 boot devices(CDROM,IDE-0,FLOPPY,SCSI) and says:not found.then 4 lines appear and it counts to 5 and then it says insert boot disquette in A,when ready press any key.i press any key and it begin searching Boot devices and again not found ,at the end it repeats again insert boot disquette in A.what do i have to do?
    It would be helpfull if anybody knew a site that says how to install a hard disk,but i m quite sure that i installed the cables right.
    thank you

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: Problem with hard disk formatting

    Have you set your dvd - rom drive to first boot in the bios?
    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •