Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Radeon 9800 not working




  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    45

    Default

    Hello all,
    Kinda new here. I got a question.

    I just got a Radeon 9800 from best buy recently (could'nt wait to have one shipped :p ) and i am no newbie when it comes to installing hardware. But when I installed it (connected the power cord and all) nothing shows on screen! The manual says that if the power supply is not properly connected the cpu will beep so it cant be that. The Mother board is the latest Asus A7V8X-X and I have a pretty good 350 watt psu. I dont think its the drivers because im upgrading from a 8500 (ati) and they use the same catylyst driver. Im wondering if it is no good and ill have to replace it?

    If you guys have any insight on this please let me know.

    PS: I would like to "soft over clock"the card to get it near the performance of a Pro and i've never done any overclocking before.

    Thanx

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    It's likely ya got a dud but 430W is the minimum PSU I'd use with that type of setup.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    45

    Default

    Yep, turns out it was a dud.

    I'm also planning on upgrading my athlon t-bird 1.4 GHz to a XP 2700 this week so i'm taking your advice and upgrading to a 420 psu.

    Thanx

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    78

    Default

    What do you mean????

    That with my 350w I won´t be able to run a 9800 pro??????

    """"ATI recommends a 300-Watt power supply or greater to ensure normal system operation where a number of other internal devices are installed. """"""""

    Only have a HD, CDRom, CDRW, mobo...... you say that it won´t do the trick??????

  5. #5
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    A 350W psu of a good brand should not have problems running your comp.. :devil win

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •