Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Help...why are there white pixels all over screen when gamin




  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    16

    Default

    what setting could i have tweaked wrong to make it happen and where can i change it back?

    thank you Andy

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Well, first, youve basically made three threadso n one prolem, thats unneeded..


    Did, it do this before you twekaed your card?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    16

    Default

    erase my old ones....

    no this started like just two weeks ago....
    it seems strange because i can see them in some games and in others not....

    i just need a hint to where i can look to change settings that tweaks performances....its a gf4 ti-4200....

    could it be that its just dying on me? :D its not old so?

    Thanks Andy

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    You may have a fualty Vard. Im curious, what kind of Power Suplly do you have?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    16

    Default

    power supply too what? to the card? its the ordinary one i think... 1.5 ?

    its working great on some games so im not sure what this strange thing is....

    its an asus card...nvidia detonator driver.... 128 mb 8x

  6. #6
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    16

    Default

    the pixels seem to appear mosty on landscapes.....and its not many but it bothers me....you know!

  7. #7
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    I mean your actual Computers Power supply. BTW, does that video card have an extra conector for power? And if so, is it plugged in?

  8. #8
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    16

    Default

    no not what i can see.....would that be connected to? motherboard? no its only connected via slot.....

    my power supply? yee....im not sure...swedish power! :) i guess its common scandinavian....dont know what that is......

    i play a lot so maybe the card is just dying on me....in that case its not avery good card though :(

    could it help too lower the apparturesize to 64 mb?
    any other thing i can lower down a bit :D ? to make it easier for him?

    thanks

  9. #9
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    No, I mean your POWER sUPLLY UNIT, How mant watts is it?
    :shrug:

    (itd the thing in the ttop of the case, like a ox, with lots of cables coming out of it)

  10. #10
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    16

    Default

    350 w

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •