Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Rage 3d and 9600 pro problem




  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Isle of man
    Posts
    1,332

    Default

    At the moment i'm using powerstrip to overclock my 9600 pro but i would prefere to be using rage 3d (powerstrip is shareware). But when i go onto the program it shows my clock and memory speed as 0 and gives me no way of setting the speed's etc. I'm sure i've read of this problem before and a simple way of solving it. If any of you know wot to do please tell me.
    thank in advance :thumb:
    What the fcuk happened to my sig?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    848

    Default

    I have tried both of those. I ended up using radeonator, both the others had problems. I like the refresh locker feature.
    athlon xp-m@2456mhz(12x204)
    tt aquariusII liquid cooled/ arctic silver ceramique
    asus a7n8xe-dlx
    thermaltake xaserIII lanfire
    bfg 6800gt
    seagate sataII 250gb/seagate 7200rpm 160gb ide
    samsung dvdrw
    2x1024 kingston hyper-x pc3200/ windows xp pro sp3
    logitech mx518/ logitech wingman rumble
    2x samsung 955df 19"/ canon i960
    creative x-fi fatal1ty 64mb/ altec lansing 251-5.1
    mushkin 550w

    opteron 146 @ 2850 (10x285)
    DFI infinity nf4 ultra
    thermaltake tsunami dream -black
    seagate sataII 500gb
    evga 8600gt oc ssc edition
    samsung sata dvd-rw
    2x1024 ocz black
    logitech ifeel/ nec accusync 75f
    ocz fatal1ty 550w

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •