Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: No sound from TV card when rec.




  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    64

    Default

    Good afternoon dudes

    Just bought me another tv card. On the box It says 'Origo TV Capture Card'. In the device manager it says 'TV Capture Card WDM TV Tuner'.

    I've got a picture and sound coming through it, but when i record lets say a music video, picture playback is fine but no sound :confused: . There seems to be loads of audio settings, don't know if that's got anything to do with my iccle problem?

    Ta

    Mark.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    64

    Default

    No Mark, I haven't a clue either arf arf:rofl:

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Do you have the latest WDM driver?

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    64

    Default

    Quote Originally Posted by Soulburner
    Do you have the latest WDM driver?
    Yes just got it from the Nivida site, will try again today, sorry for the delay, I dont get e-mail notifications .

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Australia -> Victoria -> Melbourne
    Posts
    419

    Default

    I just got myself a Winfast 2000TV card.
    Not sure if it's the same situation but on my card there is a CD output cable that plugs into the 4 pin header on the mobo. This is the cable a CD-ROM would normally use.
    And in the options of the program I use to capture video you have to select a sound source, mine is CD in. try that.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    64

    Default

    Thanks for the reply, I might've tried that but I took it out of the pc now.

    It now says 'cannot get device'. But its recognised in the hardware manager :confused: .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •