Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 8 of 8

Thread: My new Radeon 9200




  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    4

    Default

    hi again ;) ,

    Yesterday i installed a new ATI radeon 9200 128MB with tv out.

    I was a bit disapointed with it because i only got about 20%increase in performance from my old Ati 32mb rage. Some people told me that i should be runing 100 frames per second on games like helbreath: www.helbreathusa.com, but i only get about 65 average.

    could it be my mobo and agp slot thats holding back, becuase my AGP slot is only 2X:( and my CPu is 750.
    On 3D Mark01SE i only get about 3900 which is bad.


    Any suggestions please help thanks.
    XPS 750r P3 512Ram Intel mobo ATI Radeon 9200

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    It could be you agp slot, but however, the cpu is what is holding you back. P3 isn't gonna give you 100 fps with that card, so look into upgrading, and also your ram for sure :hammer:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    4

    Default

    Im geting a stick of ram soon, but what cpu do you recomend? i don't have that much money to spend:(
    XPS 750r P3 512Ram Intel mobo ATI Radeon 9200

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    If you are on a budget, you can get a Althon Xp 2500+, but then you would have to get a new motherboard and new ddr ram.
    So, thats up to you.
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  5. #5
    Join Date
    May 2003
    Posts
    268

    Default

    man this is low!!
    i got about 1900 3d mark with my setup!!
    :confused:
    SYX -=AMD Powered=-
    AMD 1800+ @ 1880Mhz on A7S333 , 250 Meg DDR 333 Platinum @2-2-2-6
    Asus TNT 2 32 meg (128) , 250W ATX, 200W AT (same case)
    Steel automotive intake fan (see avatar) , 3X40mm exaust fans in the back

  6. #6
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    39

    Default

    ha i got the same card {gigabyte radeon 9200} 128 meg vivo, from which i replaced my geforce 2 mx,

    my setup is
    Gigabyte ga7dxr
    256meg pc2100 ddr ram
    40 gig segate disk
    gigabyte radeon 9200
    sony dvd
    runing win xp pro on a dual boot wiv 2k
    sonic xplosion sound 5.1

    my score in 3dmark 01se is a cut under 8000
    up from 2500

    first get the new drivers 4 your card an c what happens then, also try removing components and c if uve got a component acting as a bottle neck


    also try formating an reinstallin windows fresh, as u may hav loads of crap runing,

    Alan

  7. #7
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    3

    Default

    ive not long got one of them and for sum reason i used system restore on my pc cos i had sum problem with the net and the ati rage theater no longer iinstalls so the video in is completely pointless at the mo.

    btw i usin win me os, maybe thats the problem. Soon gettin XP Pro. should sort it out
    CJC

  8. #8
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Quote Originally Posted by syx
    man this is low!!
    i got about 1900 3d mark with my setup!!
    :confused:
    Thats because you are using TNT 2!!!!!! that is a directx7 card.
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •