Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: frequency's wont stay




  1. #1

    Default

    just switched from my pos geforce 2 mx to a new r9200 128mb. what a difference! anyways i just started overclocking it tonight and i found a problem. i used two different applications to oc the card but the same thing happened with both. i make the frequency higher and test it and when i go back to put it up more i see that it is back to default. i have tried rebooting after i change it and messing with some settings but it still goes back. Maybe im missing something because i am new to ATI overclocking apps as i always used geforce ones before. anyone know what i can do? thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    have you tried RivaTuner? I had the same problem with my Ti4200 and a low level OC with this app fixed it. It will OC both nVidia and ATi cards.

    http://content.guru3d.com/index.php?...vatuner&menu=8
    I've gone too far and need to move on!

  3. #3

    Default

    thanks ill give it a try. used it before with my geforce but i preferred coolbits, hope it works now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •