Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: 9100 is not comptible to my pc




  1. #1
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    115

    Default

    i just bought a "Xtasy 9100 Video Card, AGP 4X, 64MB DDR
    " from COMPUSA ,but it was not working on my old mother board, i dont know why, my PC is "Compaq Presario desktop 5103CL"
    it might be caused by the mother board is to old, and i couldnt use the DDR momery something!

    any one has any idea??? thank you for your help
    mess with the best, die like the rest
    :hammer::hammer::hammer::hammer:

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    115

    Default



    here is the pic:thumb:
    mess with the best, die like the rest
    :hammer::hammer::hammer::hammer:

  3. #3
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    418

    Default

    Is it a PCI or AGP card?

    If it is an AGP card, it is probably going to be 1.5v. Whereas your motherboard might have an older 3.3v AGP slot.
    In that case it will not work.

    Chez

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    I had a Compaq Presario from around December 1999....500mhz....and it had an AGP 4x slot....

    How old is your system?

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  5. #5
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    115

    Default

    Quote Originally Posted by Soulburner
    I had a Compaq Presario from around December 1999....500mhz....and it had an AGP 4x slot....

    How old is your system?
    almost same as yours, AMD THbird 1.1G
    256M SDRAM
    16M TNT2 M64
    AC97
    40G Fireball:shoot3:

    maybe the prob is i have to change a NEW MB

    but the CARD i bought was a really good deal!!
    NOW it is down to 39 bucks!!!!!
    mess with the best, die like the rest
    :hammer::hammer::hammer::hammer:

  6. #6
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    848

    Default

    That happens lots with r9100's. I have had problems with them before on more than one occasion. They are not even mentioned on ati's site. I always try to discourage the purchase of those for risk of compatability reasons.
    athlon xp-m@2456mhz(12x204)
    tt aquariusII liquid cooled/ arctic silver ceramique
    asus a7n8xe-dlx
    thermaltake xaserIII lanfire
    bfg 6800gt
    seagate sataII 250gb/seagate 7200rpm 160gb ide
    samsung dvdrw
    2x1024 kingston hyper-x pc3200/ windows xp pro sp3
    logitech mx518/ logitech wingman rumble
    2x samsung 955df 19"/ canon i960
    creative x-fi fatal1ty 64mb/ altec lansing 251-5.1
    mushkin 550w

    opteron 146 @ 2850 (10x285)
    DFI infinity nf4 ultra
    thermaltake tsunami dream -black
    seagate sataII 500gb
    evga 8600gt oc ssc edition
    samsung sata dvd-rw
    2x1024 ocz black
    logitech ifeel/ nec accusync 75f
    ocz fatal1ty 550w

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •