Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: OpenGL┐




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    19

    Default

    I am having a problem with an ATI Radeon 9800 Pro128 runnign open GL games.. Quake 3 mainily.. It runs for about 15 min. and then locks hard. Nothing will make it come out ctrl-alt-delete, alt-tab nothing..All i can do is hit the reset button. I heard their was a problem with the smart gart and this board so I uninstalled it. It is not a bad component- everything is new and tested. Its gotta be in the vid card settings. Aynone have any ideas┐ Thanks in advance!!!
    Asus P4G8X P4 3.06 W/HTT
    512 MB DDR333 Dual Channel Radeon9800 Pro. 128 meg
    WD 80 HD SE w/8meg buffer Windows XP Pro
    Gigabit Lan
    SB AudigyMP3+5.1

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    have you tried the latest drivers?

    http://mirror.ati.com/support/driver.html
    I've gone too far and need to move on!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    19

    Default

    Catlist 3.6 is the ones Im running right now Ive tried the omega's also...
    Asus P4G8X P4 3.06 W/HTT
    512 MB DDR333 Dual Channel Radeon9800 Pro. 128 meg
    WD 80 HD SE w/8meg buffer Windows XP Pro
    Gigabit Lan
    SB AudigyMP3+5.1

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Have you tried removing all Video Card drivers, and then reinstalling the latest Cat's?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •