Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: ge force 5900 prob.




  1. #21
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Did you install the chipset software from your motherboard CD?

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  2. #22
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Fort Mac
    Posts
    115

    Default

    Ya i think, cuz i got my comp all put together at a computer place and they said they installed every thing i need to make my mother board and grafics card running up todate. So it should be installed.

  3. #23
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Pop in the CD and install it anyway. The chipset software INF is what usually fixes that problem.

    Also get DX9.0b and the latest Nvidia drivers after you do that.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  4. #24
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Fort Mac
    Posts
    115

    Default

    OK i did every thing u ppl told me todo so im giving up on this and taking it down to the shop and have them fix it 4 me. So thanks any way 4 all your help.

  5. #25
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    97

    Default

    Quote Originally Posted by [MSB
    -TOM]
    OK i did every thing u ppl told me todo so im giving up on this and taking it down to the shop and have them fix it 4 me. So thanks any way 4 all your help.
    aww.. newbies :smokin:
    > 3DMark01: 15615 < > 3DMark03: 5393 <

  6. #26
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Fort Mac
    Posts
    115

    Default

    i never toke it down to the shop but i just got $500 can. is there anything i can get to a better mark like a new processor?, cuz mine is like 2 yrs old from old computer.
    MOTHER BOARD : GIGABYTE K8N-SLI NForce 4
    PROCESSOR: AMD X2 3800+
    GRAPHICS CARD: EVGA 7800GT 256mb
    PSU: Enermax 535W
    MEMORY: Kingston 4x 512 pc3200 = 2GB
    Hard Drive: Seagate 300GB HDD 7,2000 RPM
    MONITOR: 19" Sony
    windows XP: home

  7. #27
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    2.4c + P4P800 + Aeroflow would be good and cheap.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  8. #28
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Fort Mac
    Posts
    115

    Default

    K ill get the 2.4c and P4P800 but i already have 7 fans and i have no problem with heat at all.
    MOTHER BOARD : GIGABYTE K8N-SLI NForce 4
    PROCESSOR: AMD X2 3800+
    GRAPHICS CARD: EVGA 7800GT 256mb
    PSU: Enermax 535W
    MEMORY: Kingston 4x 512 pc3200 = 2GB
    Hard Drive: Seagate 300GB HDD 7,2000 RPM
    MONITOR: 19" Sony
    windows XP: home

  9. #29
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    If you have heat taken care of and get a good chip you should see 3.2 ghz easy.

    You'll want 3200 ram at minimum though.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  10. #30
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Fort Mac
    Posts
    115

    Default

    I was looking at the pages and u said sumthing about my agp slot beeing at 0x then i said its at 4x is there any way to get it up to 8x? (if that makes sence)
    MOTHER BOARD : GIGABYTE K8N-SLI NForce 4
    PROCESSOR: AMD X2 3800+
    GRAPHICS CARD: EVGA 7800GT 256mb
    PSU: Enermax 535W
    MEMORY: Kingston 4x 512 pc3200 = 2GB
    Hard Drive: Seagate 300GB HDD 7,2000 RPM
    MONITOR: 19" Sony
    windows XP: home

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •