Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Help! My PC consumes graphics cards at an alarming rate...




  1. #21
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    It's in your BIOS.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  2. #22
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    9

    Default

    I've tried to find this setting, honest I have.. Where abouts in BIOS is it? I'm assuming you get access to all this by holding down DELETE during bootup? I've been through all the menus there and couldn't find anything relating to AGP voltage, only aperture size... :confused:
    Intel P4 2.53GHz
    MS-6533 (SiS 64X/65X)
    2X256MB Ram
    GeForce FX5600 (while it lasts)
    80GB HD
    Windows XP (home edtion)
    erm.. Tweetie Pie Mousemat

  3. #23
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Well I don't know how your BIOS is set up, it may be completely different than mine.

    Mine is with the CPU and DDR voltages.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  4. #24
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    This may explain a bit about the mobo he uses, http://www.digit-life.com/articles/i...33-sis650.html : peace2:

  5. #25
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Hey Soul!

    My gf loves ya avatar.. :D

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •