Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: IRQ 11 needed for Ge Force 4 ti 4400




  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2

    Default

    I can't for the life of me figure out how to manually configure the IRQ settings even after I installed a "Standard PC" XP pro OS.

    I have a new faily new Intel motherboard, P4 1.8, 256DDR, 30gb drive.

    Help me please

    tall

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Western face of Mt.St.Helens
    Posts
    3,060

    Default

    Yo, Tall, if you're serious 'bout gettin' any help around these
    forums, you are gonna have to offer a tad bit more info on your
    problem like is it an AGP or PCI card?What Brand name/Chipset?

    But, assuming it is a Nvidia & probly a PCI; you need only go to control panel\then system\then Hardware\then Device Manager\then click on Display Adapters\then double
    click on the vid card in question and then click the resources tab
    and see if there's a conflict, & if there is & it IS a pci card, than
    you'll need to install it in different slot (preferably 1 - 4) & after reboot recheck for conflict, & if there isn't one install the current drivers for that card set it up and reboot once more..........& bingo you're ready to Benchmark/Frag yourself to gamers extasy. And if you have any further probs with it than post back here for more advice.
    Have fun & enjoy.:cheers:
    Happiness isn't something you experience; it's something you recall.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    62

    Default

    He did mention what card he had Ge Force 4 ti 4400 and im pretty sure there is no PCI version of that card.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2

    Default

    OS Name Microsoft Windows XP Professional
    Version 5.1.2600 Build 2600
    OS Manufacturer Microsoft Corporation
    System Name NOVVG4QPUFSFNPX
    System Manufacturer INTEL_
    System Model D845EBT2
    System Type X86-based PC
    Processor x86 Family 15 Model 1 Stepping 2 GenuineIntel ~1799 Mhz
    BIOS Version/Date Intel Corp. BT84520A.86A.0024.P10.0308081142, 8/8/2003
    SMBIOS Version 2.3
    Windows Directory C:\WINDOWS
    System Directory C:\WINDOWS\System32
    Boot Device \Device\HarddiskVolume1
    Locale United States
    Hardware Abstraction Layer Version = "5.1.2600.0 (xpclient.010817-1148)"
    Time Zone Eastern Standard Time
    Total Physical Memory 256.00 MB
    Available Physical Memory 82.02 MB
    Total Virtual Memory 880.84 MB
    Available Virtual Memory 512.95 MB
    Page File Space 626.05 MB
    Page File C:\pagefile.sys


    Here's my system specs, sorry about that. It's not that easy to manage my IRQ's believe me I've tried just about everything I know of and I've been around computers most of my life. Could anyone think of any setting that has to be enabled to allow me manually set my IRQ's???


    Thanks,

    tall

  5. #5
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Western face of Mt.St.Helens
    Posts
    3,060

    Default

    Quote Originally Posted by necromanx13x
    He did mention what card he had Ge Force 4 ti 4400 and im pretty sure there is no PCI version of that card.

    Sorry, my bad i didn't read the title of the thread as i linked to it from Who's on line :shrug: :eek:
    Happiness isn't something you experience; it's something you recall.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •