Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: agp 8x crashing




  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1

    Default

    I have a big problem with my sistem.
    Motherboard gigabyte ga7vt600 1394 & radeon 9600pro video card. I can not set in bios agp 8x because my sistem crashes in all aplications. When I set bios to agp 4x everything is working ok
    and all the 3d benchmarks are returning normal scores for my sistem. I had this problem before when I had a kt400 motherboard but the problem was fixed with the new ati catalist 3.8 drivers(the problem was oficialy recognised by ATI). Now with my new motherboard with kt 600 chipset I could not fix the problem. I have the latest drivers(catalist3.10, via 4in1 4.51
    directx 9b) but nothing is changing.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    539

    Default

    have you tried maybe updating your BIOS? :confused:
    MSN Messenger - handy481@hotmail.com
    DC++ - handy481 :: Sweden Xperience :: BootCamp 02 :: Revolution xShare 01 :: Mp3Heaven

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Disablin' AGP Fast Writes may also let ya run in 8x mode.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    If worse happens, running in 4X mode shows little to no decrease on 8X

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •