Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: OC'ing a GeForce 4Ti4200




  1. #11
    Beefy Guest

    Default

    It's not our fault your stupid. :p

  2. #12
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Quote Originally Posted by Beefy
    It's not our fault your stupid. :p
    His parents fault ya reckon? :?:

  3. #13
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    ok you guys can stop...about me is fine..but don't get to other stuff...
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  4. #14
    Beefy Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Wiggo
    His parents fault ya reckon? :?:
    Could be.. or he could just be delusional. Thinking he's Batman and living in the Batcave and everything... :confused:

  5. #15
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Ya probably right there ya know. :D

  6. #16
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    154

    Default

    :laugh: Thats not very nice.
    Main RiG:
    CPU: Athlon 64 3200+@2.17
    Mobo:Asus KT8V deluxe
    Ram:1Gig Corasair XMS PC-3200
    AGP: eVga GeForce 6800
    Case:Antec SLB
    HDD:Maxtor 80Gig 8mb
    PSU:Antec TRUE380

  7. #17
    Beefy Guest

    Default

    We are just here for the comic relief.. :)

  8. #18
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Quote Originally Posted by Beefy
    Could be.. or he could just be delusional. Thinking he's Batman and living in the Batcave and everything... :confused:
    I think beefy might be on to something...:confused:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  9. #19
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Western face of Mt.St.Helens
    Posts
    3,060

    Default

    320/587 on a PNY 64mb Ti4200

    Anything above that, regardless of Voltage bumps, causes some seriously wicked graphic artifacts:eek:
    Happiness isn't something you experience; it's something you recall.

  10. #20
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    154

    Default

    Hmm... Maybe its because I have house fan pointed at my mobo...
    but it runs fine at 325/698. guess i just lucky:p
    Main RiG:
    CPU: Athlon 64 3200+@2.17
    Mobo:Asus KT8V deluxe
    Ram:1Gig Corasair XMS PC-3200
    AGP: eVga GeForce 6800
    Case:Antec SLB
    HDD:Maxtor 80Gig 8mb
    PSU:Antec TRUE380

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •