Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Help With GeForce FX 5900




  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2

    Default

    I just bought the FX 5900 and installed it. I updated the drivers to the 53.03's. My problems are in game problems when playing BF1942. I turn off the AA and AF. Yet in game playing a mod called desert combat when I play on my own machine and I fly an apache it seems as though it is skipping when I get near a mountain or near another base. It make no sence since it was fine with my other card a GeForce 3 Ti200 w/53.03's. I have tried all different setting with the card,but something is just not clicking. Does anyone have this card and play the game and have any idea what I am talking about?.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    try completely removing the drivers and reinstalling them
    I've gone too far and need to move on!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2

    Default

    When I go into my vid card and choose to unistall driver it bring up to uninstall the device and not the drivers. Yet I can roll them back to 43.03's that came with it. Is that what I should do or uninstall the device?. I'm running windows XP by the way.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •