Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: fan fell off my 5900




  1. #21

    Default

    XT Core on 90% of cards is at 500MHz

  2. #22
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    205

    Default

    hey does anyone know where i can get one of those thermaltake giant 3s? I can only find the 2's.
    Pentium 4 CPU 2.60GHz @ 3.4 ghz
    ABIT A17 Motherboard
    1 GB PC3700 DDR-SDRAM
    Nvidia Geforce FX 6800 GT core 400 mem 1050
    Watercooled CPU and GPU
    WD 80 GB 7200rpm HDD
    WD 250 GB 7200 HDD
    Atapi CD-ROM 48x
    HP DVD Writer 300n
    Realtek 6 Channel Audio
    Windows XP Professional
    430 watt Antec TruePower

  3. #23
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Quote Originally Posted by sepherum2ya
    XT Core on 90% of cards is at 500MHz
    Are you talking about a 9600 or a 9800??

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  4. #24
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Maine
    Posts
    203

    Default

    On a 9600 XT the retail speeds are 500/600 (300Mhz effective). And I have mine overclocked to 580/640. :cheers:
    X-Dreamer Case w/ Window
    Enermax 660w PSU
    AMD Athlon 64 3200+ @ 2.2Ghz
    Asus K8V Deluxe
    Corsair XMS 256x2 MB DDR500
    1xWD Raptor 74GB 10,000 RPM
    4x300GB WD 5400 RPM 8mb
    Ati Radeon 9800XT (440/780)
    Pioneer 8x DVD-RW
    Samsung 173v 17' LCD
    SB Audigy 2
    Windows XP Pro

  5. #25
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    Quote Originally Posted by Soulburner
    Are you talking about a 9600 or a 9800??
    if you look at his sig, i think it's a safe bet he's talking about the 9600s...
    I've gone too far and need to move on!

  6. #26
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    138

    Default

    tacos4me
    Do you have stock cooling on your card?? I have a sapphire version 256 and can only reach 550/640

  7. #27
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    205

    Default

    haha ok im not sure if you guys still care at this point but thankfully i got my card working again with virtually no problems. I scraped off the gluey mess that was originally on the card/fan and put on some new thermal paste and somehow got the fan mounted back on. After running 3dmark03 once from running idle for a while i was up to a temp of 57. How does that compare to yours Soulburner?
    Pentium 4 CPU 2.60GHz @ 3.4 ghz
    ABIT A17 Motherboard
    1 GB PC3700 DDR-SDRAM
    Nvidia Geforce FX 6800 GT core 400 mem 1050
    Watercooled CPU and GPU
    WD 80 GB 7200rpm HDD
    WD 250 GB 7200 HDD
    Atapi CD-ROM 48x
    HP DVD Writer 300n
    Realtek 6 Channel Audio
    Windows XP Professional
    430 watt Antec TruePower

  8. #28
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Around the same as mine, and it idles at 30c usually at 545/985.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  9. #29
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    205

    Default

    ok mine idles at around 40 but i guess thats to be expected with stock cooling compared to your sweet engineering. :thumb:

    but wow you can crank that thing, i can only get mine up to 535/ 965 in 3dmark, but in Knights of the Old Republic i get graphics lock ups with anything above 500/950 :thumbs do
    Pentium 4 CPU 2.60GHz @ 3.4 ghz
    ABIT A17 Motherboard
    1 GB PC3700 DDR-SDRAM
    Nvidia Geforce FX 6800 GT core 400 mem 1050
    Watercooled CPU and GPU
    WD 80 GB 7200rpm HDD
    WD 250 GB 7200 HDD
    Atapi CD-ROM 48x
    HP DVD Writer 300n
    Realtek 6 Channel Audio
    Windows XP Professional
    430 watt Antec TruePower

  10. #30
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    That's funny, because my clocks were also 535/965 thru 3DMark before this cooling.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •