Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Vid card prob




  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    66

    Default

    my friend is going from a gfroce2 32 to a 9200 128 and when he tried to install 9200 he gets this message **"this device cannot find any free input/output range (i/o) resources to use (code 12)
    **

    It would install but only ive him 16 bit and nuttin else
    My Main Rig:
    | X2 3800+ @ 2.95 | DFI LanParty UT NF4 Ultra-D | mushkin eXtreme Performance 2GB PC4000 | Fortron 500watt Blue Storm Psu | Thermaltake Xaser III VM3000A Skull Case 6x80mm Fans 1x120mm Fans | EvGA 7800GT CO SE @ 501/1.24 | WD 120gig 7,200rpm 8mb cachSATA HD | Logitech z560's |

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    Sounds like he never bothered to uninstall the old card (thus freeing up any addresses not used anymore) or he just needs to scrap the OS and install it fresh.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2

    Default

    hi... i happen to be his friend :)... ya i uninstalled all that and rebooted a couple times... and no luck...

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    184

    Default

    do you have the newest cataylst drivers? :?:

    sounds like you got something left over from that old force card... :grr:

  5. #5
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    848

    Default

    Would that happen to be an se version?
    athlon xp-m@2456mhz(12x204)
    tt aquariusII liquid cooled/ arctic silver ceramique
    asus a7n8xe-dlx
    thermaltake xaserIII lanfire
    bfg 6800gt
    seagate sataII 250gb/seagate 7200rpm 160gb ide
    samsung dvdrw
    2x1024 kingston hyper-x pc3200/ windows xp pro sp3
    logitech mx518/ logitech wingman rumble
    2x samsung 955df 19"/ canon i960
    creative x-fi fatal1ty 64mb/ altec lansing 251-5.1
    mushkin 550w

    opteron 146 @ 2850 (10x285)
    DFI infinity nf4 ultra
    thermaltake tsunami dream -black
    seagate sataII 500gb
    evga 8600gt oc ssc edition
    samsung sata dvd-rw
    2x1024 ocz black
    logitech ifeel/ nec accusync 75f
    ocz fatal1ty 550w

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2

    Default

    and how should i be certain i got rid of everything from the old card???

    i deleted...

    removed from device manager...

    removed from add/remove program...

    deleted folder...

    cleaned registry...


    anywhere else i should clean?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •