Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: agp 1x? 4x?




  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    I have a msi geforce 3 ti200, and in the bios (ecs motherboard, 1.4 athlon) it says 4x agp. However, in the msi information in the display options, it is saying 1x and you can't put the check on 2x or 4x...

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    What model and chipset is the ECS m/b? :?:

  3. #3
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    320

    Default

    In the BIOS u can change the agp to 1x/2x/4x (play around with it) check there u might have it on 1x or maybe it says 1x in widows but really runs at 4x or 2x. only way to see if this is a bug of some sort like the via chipsets have is to change the BIOS setting to 1x and see if u have a preformace decrease if so then u know that windows is messing up that and if u dont well it all depends on the chipset if u have a via chipset then its most probobly running at 4x but says 1x

  4. #4
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    300

    Default

    I have a ECS mobo, the ECS K7VZA. Make sure you have the newest VIA 4 in 1 drivers installed if the mobo has a VIA chipset. I could only run my card at AGP 1x until i installed the VIA drivers.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •