Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: 9800 Pro inquiry




  1. #1

    Talking 9800 Pro inquiry

    hey guys!


    I've just upgraded from my 9600XT to an MSI 9800 Pro! performance wise and eye candy wise it runs pretty good! but just curious as when I ran 3Dmark 2001SE I only got a score of 7000ish. Very low considering I was getting 12000+ with my 9600XT. All settings are the same and I'm using cat 4.7, my windows XP is only 2 weeks old since last format. Could this be a driver thing? the driver I got with the 9800 was 4.3 but I've kept the 4.7 driver. Mind you, far Cry looka and runs ****loads better with the new card though!



    thanks for you input!


    (in my XP's display properties it shows up as an 9800XT) :)
    Last edited by Slartibartfast; 08-07-2004 at 06:41 AM.
    64/3500+ | Gigabyte K8NS Ultra 939 | Gainy 6800 GS golden sample using 71.20 and DX 90c| 1Gb Geil PC3200 | WD 120Gb 7200rpm 8mb buffer | XP Pro + SP1 | Pioneer DVD burner dual layer | Antec 480 watt truepower wrapped in a Enermax 710B case | Dell 21" Trinitron.....etc

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: 9800 Pro inquiry

    Chances are good that when you installed the new board you still had to reinstall the drivers? If so, then make sure you've installed the control panel utility also and make sure your AA/AF settings are off. This is the default condition of those settings for benchmarking.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •