Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: scrambled first POST with AIW9600xt




  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    se massachusetts
    Posts
    19

    Default scrambled first POST with AIW9600xt

    I'm building another amd 64 3000 in an asus k8vdx and just did the first POST ,The video was very scrambled with horizontal streaks (can just barely interperate the bios only because i am familiar with it.My last build was virtually identical and the POST/BIOS screen was clear. DO Ihave a MBd or Video card issue? Am I once again missing something?
    megawat,

    amd 64 3200, gigabyte ga-k8npro/nforce3 /150chps,
    1024 ddr400 pc3200kingston,radeon9800se,audigy2zs,
    sata0= 160maxtor, sata1=80maxtor,xp pro sp2,logitec duomax wireless,kogi lcd mon/tv.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: scrambled first POST with AIW9600xt

    Check the video card in another machine, it is probably going to be DOA.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    se massachusetts
    Posts
    19

    Default Re: scrambled first POST with AIW9600xt

    you were correct, card doa.thx
    megawat,

    amd 64 3200, gigabyte ga-k8npro/nforce3 /150chps,
    1024 ddr400 pc3200kingston,radeon9800se,audigy2zs,
    sata0= 160maxtor, sata1=80maxtor,xp pro sp2,logitec duomax wireless,kogi lcd mon/tv.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •