Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Has anyone had any trouble with the 6800gt card??




  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Minnesota
    Posts
    15

    Question Has anyone had any trouble with the 6800gt card??

    I might have pin-pointed some of my aggro..... Has anyone had any trouble with the drivers to there 6800gt after install? It seems that XP O/S doesnt offically recognize my drivers as "compatible", I'm having trouble keeping a stable system. I cant even load World of War craft due to a
    "Unmountable_boot_volume".

    I know i have been bugging you guys a lot for answers, but all ive wanted to do since Thurs. night is put the system together and play a little WoW and EQII.

    By the way i can load EQII, but when i down load the updates, in the last 5 min. of the 1.5 hr. download, my stem reboots all by its self and i get this: error--- Stop: 0xooooooED (Ox8636D030, 0xC0000032, 0x00000000, 0x00000000) what ever that means.
    Any ideas??
    Asus A8V Deluxe AMD 3400
    200GB West. Dig. EIDE
    Leadtek 6800GT
    PNY pc3200 512 x 2
    LG DVD/CD/DL

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Re: Has anyone had any trouble with the 6800gt card??

    "Unmountable_boot_volume" makes it sound like it's something related to your hard drive. Don't worry about the "not tested for compatability with Windows XP" message, because it doesn't mean anything. If you're using the latest drivers from nVidia, it shouldn't be a problem.

    Make sure the hard drive cables are all good and properly connected. I've seen machines that had these types of problem simply because of bad IDE cable, oddly enough. You should also run chkdsk on all of your partitions.

    BTW, are you using Service Pack 2? Occasionally, it causes all sorts of wierd problems...

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Minnesota
    Posts
    15

    Default Re: Has anyone had any trouble with the 6800gt card??

    Thank you for the quick response.
    I am now in the process of reformating my older seagate 80GB HDD. I will try that first. If i'm still having problems I will put in my older cd-rom drive and test that part of the system......are you recomending that i dont down load SP2 until i have my system rock solid first?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Re: Has anyone had any trouble with the 6800gt card??

    Quote Originally Posted by Raisinghersolo
    are you recomending that i dont down load SP2 until i have my system rock solid first?
    Yes. Install all the necessary drivers and ensure that you have good stability. Then, go get all the critical and hardware updates (SP2 included) off of Windows Update.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •