Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Ati TV Wonder




  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2

    Default Ati TV Wonder

    <TABLE class=tborder cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD class=alt1>Hi

    I have this error : The ATI TV Wonder WDM Video Capture service failed to start due to the following error:
    The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.


    i have onced installed this driver (flyvideo) and removed it
    and now my computer shut downs very often
    and in the event viewer all the time i recive this msg also (crossbar ....)
    but i cannot find any traces of this Service or any driver in the Registry
    what else can i search and what ?????

    please , if not i will need to reformat it :(
    <!-- / message --></TD></TR><TR><TD class=alt2> </TD><TD class=alt1 align=right><!-- controls --></TD></TR></TBODY></TABLE>

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: Ati TV Wonder

    Sounds like you have disabled a windows service that it needs to start the driver/program, try looking through servces.msc and look for something that might be related to your tuner card(or any kind of tuner type device).
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    DE
    Posts
    256

    Default Re: Ati TV Wonder

    Since this post was made I might as well get some use from it. I don't have a problem running the software and there are no conflicts with the drivers, but I do have a problem using the Guide+ software they include for the tuner. Mine just doesn't work. Is there a certain type of cable service you need in order for it to find the channels or something? I've tried other programs too like free guide but they don't work very well for me. Any suggestions or facts that I'm unaware of? For reference I have basic cable through comcast.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •