Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Please help on this promblem!




  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4

    Default Please help on this promblem!

    Ok i recently went out an bought a geforce 7800 gs oc agp video card it was laggy as all hell so hmm i thought it was the drivers nope thought it was my bios... hmmm no ok so then i was like RAM! so i went like an idiot and bought 2gbs of cosair xms dual channel ram... to my surprise it helped just a lil i mean this card is the best in its class and iam getting 30 fps in counter strike 1.6 PLEASE HELP ME!!!!!!

    i have screen shots off of 3dmark (for all my info)

    http://img512.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimage7hj.gif


    http://img149.imageshack.us/my.php?i...pimage15ce.gif

    http://img149.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimage23no.gif


    http://img149.imageshack.us/my.php?i...pimage34ex.gif

    http://img149.imageshack.us/my.php?i...pimage40ak.gif

    http://img149.imageshack.us/my.php?i...pimage59ww.gif

  2. #2

    Default Re: Please help on this promblem!

    Stabbakilla, Seeing that first picture you posted of you video card info, look at your core clock! It says its at 8.9Mhz!!!That might be the problem lol!! Download a overclocking program and set the core to the correct spec for that particular card. Hope this helps.
    My System:
    -AMD Athlon 64 3200+ Manchester Em4 Revision
    -Abit KN8-ULTRA
    -X800GTO2 @ X850XT PE (16 pipelines)
    -1024MB PQI TURBO DDR 400 @ (2x512) Dual Channel
    -450W Heavy Duty Rosewill Powersupply
    -Samsung Syncmaster 940BF>>>NEW
    -Seagate 250GB 16MB cache (perpendicular recording) with NCQ...

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: Please help on this promblem!

    I noticed you have a 2.4GHz intel, that will most likely bottleneck your 7800gs, but not to that extent, try setting the correct clock rates before anything else.

    Personaly I have had no problems using Nvidia cards on SIS chipsets, though I do know a few people on this forum and others that could have run into something like that, but first things first.
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4

    Default Re: Please help on this promblem!

    Hey ok my core clock is 400mhz but it says agp memory 128mb... i cant go higher how come... and external clock on cpu is 133mhz.. how do i make that higher.... please help more thank you guys

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4

    Default Re: Please help on this promblem!

    Promblem is still here i cant run cs 1.6 with 100fps like i use to do with my 4200 ti.... could it be the mother board i had same prob with my old video card the 4200 when i got this new mother board because my old one fried out.... please help me guys thank you!

  6. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    pa usa
    Posts
    264

    Default Re: Please help on this promblem!

    go pci express,pushing the agp interface is exhausted...7900gt $280 beats 7800gtx..7800gs is $300 hmmmm?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •