Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Geforce 7950 GT Help




  1. #21
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,364

    Default Re: Geforce 7950 GT Help

    If it works fine in his PC, then it almost has to be the mobo. Sure sounds like it is just a raw deal and something crapped out for no real reason.
    GIgabyte GA-990FXA-UD3
    AMD FX8120 @ 4GHz
    Patriot 1866MHz EL series 2X4GB DDR3
    Powercolour HD 6970 2GB w/XFX 8800GT 512MB Hybrid PhysX
    Creative X-FI titanium HD w/Technics class A 300W amp and tower speakers
    PC P&C 500W PSU
    2TB Seagate
    Coolermaster 690II w/Corsair H100 tucked under the hood

  2. #22
    Join Date
    May 2004
    Location
    CT
    Posts
    55

    Default Re: Geforce 7950 GT Help

    Quote Originally Posted by casecutter
    If it works fine in his PC, then it almost has to be the mobo. Sure sounds like it is just a raw deal and something crapped out for no real reason.
    Well it was an OEM mobo. Could overclocking the cpu kill ed it XD And is there any chance its the cpu?
    Axio 480W PSU
    Asus A7N8X-X
    AMD Barton 2600+ @ 2.13 (184x11.5)
    PNY GeForce Fx 5200
    PMI 512 MB PC3200
    40 gig wd/20 gig slave

  3. #23
    Join Date
    May 2004
    Location
    CT
    Posts
    55

    Default Re: Geforce 7950 GT Help

    Well I spend another 6 hrs today messing around with every setting I could think of. It seems like my antialiasing isnt even working. I turned it off and I turned it on and it looks the same. Its not the video card because I tried 2 other pci-e cards and I have the same problems. I tried a analog monitor and a digital monitor. I upgraded my mobo drivers. I tried new ram. The only things I didnt test was a new mobo and a new cpu. I dont have access to these >.< Right before everything went bad on the pc I overclocked my cpu from the bios by 400mhz. 2 days later I have issues. Someone said earlier in this thread that overclocking would not cause my problem. Yet it seems it may have >.< Is there any other way to check my antialiasing not from the nvidia drivers, because it seems like it could be that?
    Axio 480W PSU
    Asus A7N8X-X
    AMD Barton 2600+ @ 2.13 (184x11.5)
    PNY GeForce Fx 5200
    PMI 512 MB PC3200
    40 gig wd/20 gig slave

  4. #24
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cumbria, UK
    Posts
    367

    Default Re: Geforce 7950 GT Help

    as i said before,its possible that its a bad direct x installation. you could at least try it.

    http://www.softpedia.com/progDownloa...load-2588.html

    run this and then install a new copy from a game or something.
    System Specs:
    AMD athlon 64 3200 venice @ 2.4ghz
    Asrock Dual-939SATA2
    Sapphire Radeon X800GTO2 chip r430 @ 480mhz core/540mhz mem with 1.6v vcore
    1gb Corsair XMS TwinX PC3200 timings 2-3-3-6 at 400mhz
    250gb Hitatchi deskstar T7K500 SATAII disk
    160gb samsung spinpoint PATA disk
    Asus 1608P2 DVD+/-RW Dual Layer
    Unbranded 500W PSU single 17A rail
    Innovatek and Asetek Watercooling (triple fan radiator)
    LOTS OF METAL

  5. #25
    Join Date
    May 2004
    Location
    CT
    Posts
    55

    Default Re: Geforce 7950 GT Help

    Quote Originally Posted by Munkul
    as i said before,its possible that its a bad direct x installation. you could at least try it.

    http://www.softpedia.com/progDownloa...load-2588.html

    run this and then install a new copy from a game or something.
    Hmm I tried to use this program and it oesnt work for me? Heres what happens.

    http://img178.imageshack.us/img178/8279/directx1pa6.jpg

    http://img181.imageshack.us/img181/912/directx2dc5.jpg
    Axio 480W PSU
    Asus A7N8X-X
    AMD Barton 2600+ @ 2.13 (184x11.5)
    PNY GeForce Fx 5200
    PMI 512 MB PC3200
    40 gig wd/20 gig slave

  6. #26
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cumbria, UK
    Posts
    367

    Default Re: Geforce 7950 GT Help

    downer.
    erm, noticed its on D drive: if thats not your OS drive then try running it on C drive. its possible that the exe searches for components only on the same drive as its installed on.

    other than that, im stumped. i think there are some similar programs, though.
    System Specs:
    AMD athlon 64 3200 venice @ 2.4ghz
    Asrock Dual-939SATA2
    Sapphire Radeon X800GTO2 chip r430 @ 480mhz core/540mhz mem with 1.6v vcore
    1gb Corsair XMS TwinX PC3200 timings 2-3-3-6 at 400mhz
    250gb Hitatchi deskstar T7K500 SATAII disk
    160gb samsung spinpoint PATA disk
    Asus 1608P2 DVD+/-RW Dual Layer
    Unbranded 500W PSU single 17A rail
    Innovatek and Asetek Watercooling (triple fan radiator)
    LOTS OF METAL

  7. #27
    Join Date
    May 2004
    Location
    CT
    Posts
    55

    Unhappy Re: Geforce 7950 GT Help

    I give up.....
    Axio 480W PSU
    Asus A7N8X-X
    AMD Barton 2600+ @ 2.13 (184x11.5)
    PNY GeForce Fx 5200
    PMI 512 MB PC3200
    40 gig wd/20 gig slave

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •