Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: 26" Flat Screen not working properly




  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    63

    Default 26" Flat Screen not working properly

    Hi ive got a 26" Flat screen with HD ready. My problem is that when im using the TV in HD (720p) im unable to enable SLi on my Nvidia graphics cards.
    I have two Nvidia 7900GT OC. Sli works with my normal pc monitor but when its enable for my TV its like the graphic cards are trying to display the same image twice but a fraction apart from each other. (like double vision).
    Im not to sure whats happening so for now its disabled....
    I really want SLi enabled for my big screen other wise it is a waste have two graphics cards when u only use 1...
    Thanks...

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Re: 26" Flat Screen not working properly

    That's a new one for me. It's possible the monitor might have special drivers you can download, or that it would help to use updated nVidia monitors. I'd almost suggest you try the tech support for the video card's manufacturer. I've never seen anything like that.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,364

    Default Re: 26" Flat Screen not working properly

    I may be wrong, but isn't that how the 720p (progressive) works when using SLI/Crossfire? I think a 720i (interlaced) would display properly. I have a feeling that it just won't work on a progressive format.
    GIgabyte GA-990FXA-UD3
    AMD FX8120 @ 4GHz
    Patriot 1866MHz EL series 2X4GB DDR3
    Powercolour HD 6970 2GB w/XFX 8800GT 512MB Hybrid PhysX
    Creative X-FI titanium HD w/Technics class A 300W amp and tower speakers
    PC P&C 500W PSU
    2TB Seagate
    Coolermaster 690II w/Corsair H100 tucked under the hood

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    63

    Default Re: 26" Flat Screen not working properly

    Problem is that there is no 720i only 720p i will try to see if there is an override i could use but in the mean time i will ask Nvidia tech support
    Thanks for ur help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •