Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: Why is my 3D Mark performance so bad?




  1. #21
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    Quote Originally Posted by JealousMidget
    Another thing to try is changing the AGP transfer rate from 4x to 1x/2x. I know it sounds silly, but I have found that actually increases the score. Of course your hardware and driver combinations will have some bearing on overall results, but since you putzing around with it anyway, might as well give it a shot.

    JM :afro:
    I have set back at 2x because 4x actually decreases my performance slightly....
    what can possibly be the reason?
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  2. #22
    Join Date
    May 2002
    Posts
    852

    Default

    well as you know ecs mobos are very cheapo...perhaps they just have a design fault
    Epox 8RDA+
    xp2100@ 2.46ghz (214x11.5)
    Radeon 9700 pro
    512mb corsair xms3200 5-3-2-2@214
    512k ADSL
    SLK-800 HSF
    SB Audigy + Ultrasone HFI650DVD
    modded case: 2x120mm,4x80mm
    40GB Seagate Barracuda 4
    Sony trinitron 17"
    Antec Trupower 380W
    3D mark2003 : 5050

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •