Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: WoW and ATI




  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Default WoW and ATI

    im running a ATI 1900xtx and 1900 crossfire card with the newest drivers. when i play wow i get pixelled squares they are like pieces of my armor and spots they are all lines with color on my mini map when i have crossfire enable. with it off works great never had a prob any one else have this prob

  2. #2

    Default Re: WoW and ATI

    hi big mother sounds to me like hav u update ur graphics driver while already installin ur original as i had the same problem with my card i got grey triangles all over the shop so uninstalled and reinstalled old 1 worked perfect

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    26

    Default Re: WoW and ATI

    I have seen problems like this before myself...

    It was years ago back on the 9800 pro agp 8x... I never did manage to fix the issue.

    I would also recommend you uninstall and reinstall!
    Been a member way to long lol ;)

    Asus Laptop!!!!!!!:
    Core 2 duo 2.5
    Geforce 9500 512mb
    250 gig hard drive
    4 gigs DDR2 ram!
    64 bit Vista Ultimate and loving it :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •