Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: I just can´t find out how




  1. #11

    Default

    Registry errors are often caused by faulty or overclocked system RAM
    My Box:
    Intel Pentium 4 2.4C @ 2.7
    DFI 875P Lanparty
    512Mb Geil PC3500 Dual Channel (Cas 2-6-3-3 @450MHz DDR)
    Leadtek A280 Geforce4 4200 MyVIVO
    Audigy DE
    1 x 73Gb Seagate fibre channel 10krpm (boot drive) with LSI HBA
    1x80Gig Seagate Barracuda ATA V
    1x120Gig Western Digital 8mb cache
    Spiffy Antec Super Lanboy (LED fan and UV light)

  2. #12
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    Thanx Fragman! I´ve pulled out my 265Mb RAM stick and i get no more errors...
    Well, I´ve done a new clean Win98SE install (yes, again) and installed all in the suggested order (agp, 4in1, vidio, sound, modem, directx) and i´m still getting the usual 4700 3dmark score. That´s to be expected (and that i get 5100 marks OCing my vidio@205/460) but it turns out i decided to check out my agp transfer rate in the BIOS and it was at 4x (as expected too) but i turned it down to 2x just to mess around.... instantly i get 4800 marks @ default speed. I turned it down even more to 1x and came back to the 4700s. So now i´m running it at 2x, but shouldn´t make a bigger difference in performance switching between those modes? can it be a BIOS trouble/misflash? can it be the agp4x/133 VIA drivers? please tell me what you think....
    Other odd thing i´ve encountered is fps in QIIIA.
    running demo001 here are the results:
    fastest - 640*480*16 - 97fps
    high quality - 800*600*32 - 96fps
    high quality - 1024*768*32, all settings to max - 87fps
    I think those are strange results since the fastest setting should be running at over 150fps at least... even my gf2mx200 got over 100fps at the fastest mode.......

    I don´t understand what´s going on with my box, but i would really appreciate any suggestion u can bring......
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  3. #13
    Join Date
    May 2002
    Posts
    852

    Default

    well u should certainly not be getting less performance with faster agp transfer...hang on what chipset is ur mobo? sounds like u need a bois flash to maybe run at 4xagp properly :afro:
    Epox 8RDA+
    xp2100@ 2.46ghz (214x11.5)
    Radeon 9700 pro
    512mb corsair xms3200 5-3-2-2@214
    512k ADSL
    SLK-800 HSF
    SB Audigy + Ultrasone HFI650DVD
    modded case: 2x120mm,4x80mm
    40GB Seagate Barracuda 4
    Sony trinitron 17"
    Antec Trupower 380W
    3D mark2003 : 5050

  4. #14
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    With my GF2MX200 i get a VGA BIOS screen prio to POST screen... but that doesn´t happen with the GF3Ti200... can ti be harmful or cause bad performance or instability?
    if it is so, what can i do about it?
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  5. #15
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Sorry to say this but the problem may lie with the cheapo motherboard. :smokin:
    <center>:cheers:</center>

  6. #16
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    Quote Originally Posted by Wiggo
    Sorry to say this but the problem may lie with the cheapo motherboard. :smokin:
    <center>:cheers:</center>
    You mean all ECS mobos? i´m planning to get a K7S5a (SiS735)
    it sucks as well?
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  7. #17
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    i´ll be getting an athlonxp 1700+ and 256mb DDR too...
    it happens that a good mobo is VERY expensive in this latitudes... MSI KT266a PRO - 175 US$ :mad:
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  8. #18
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Well unless you have a very good high output power supply then stay away from the K7S5A board, I know them well and have one which I had to get a PSU for that cost as much as the board itself to run propperly (see PC 3 in sig), so do yourself a favour and buy a quality board as the extra cost will save heartache later. :smokin:

    [Edit] Just as expensive here in Australia. :(
    And if ya need some proof of the probs that those boards have then have a look at the forums here in the sections dedicated to that board. :eek:
    <center>:cheers:</center>

  9. #19
    Join Date
    May 2002
    Posts
    852

    Default

    lol probly..wat do u expect for your money?:cheers:
    Epox 8RDA+
    xp2100@ 2.46ghz (214x11.5)
    Radeon 9700 pro
    512mb corsair xms3200 5-3-2-2@214
    512k ADSL
    SLK-800 HSF
    SB Audigy + Ultrasone HFI650DVD
    modded case: 2x120mm,4x80mm
    40GB Seagate Barracuda 4
    Sony trinitron 17"
    Antec Trupower 380W
    3D mark2003 : 5050

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •