Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: TV-OUT Ques. on Ti4600




  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    OK..OK...this shouldn't be too hard... I went ahead and finally used my S-Video out on my Ti4600. I went ahead made all the connections and selected "Clone" config and selected my monitor as my primary viewing device...it worked!:) BUT...it looks like crap!:mad: ...Anyone have any suggestions...to make look better or is it something i'm doing? THX!...peace: peace2:
    - Damien

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    What do you mean by looks crap?
    TV screens don't have the picture quality nor the resolution of a monitor. :smokin:
    <center>:cheers:</center>

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    Also, most television sets don't do very well with a resolution of more than 640 x 480, so if you're trying to force a higher resolution, that may be causing some of the trouble you're having.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  4. #4
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    Well Wiggo crap meaning it looks granny not really the res...you know what i mean...and Darth i'll try that....THX guys.:)
    - Damien

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •