Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: GTX 280 very strange bug




  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    Exclamation GTX 280 very strange bug

    I have some lod bias problem with games, when i walk near a object the texture change and same when i walk out.

    Here you have a video showing the problem.

    I already formated my system 2 times and installed latest driver from nVidia. I dont knwo what to do more.

    In Far Cry 2 I see that gfx_lodscale 0 in place of 1 help me to see texture well, but the problem is that all textures from the world are render and I get serius lag from 60FPS to 5-10FPS, so I cant use that fix. Im desperate

    Videocard doesnt show artifacts with gcaps,atitool of furmark.


    ----> YouTube - GTX 280 texture bugs

    My specs are:


    Q9450 @ 2,6Ghz
    4GB DDR3 1333 (OCZ REAPER)
    XFX GTX 280 1 GB DDR 3 (Stock clocks) (Driver 178.24 whql)
    Enermax Infinity 720W
    Vista 64 Ultimate

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    54

    Default Re: GTX 280 very strange bug

    You could still be having driver issues. Did you just uninstall the old drivers via Add/Remove programs? If so you might want to look into Driver Cleaner. It's important to remove those old driver's properly! Here's a link:

    Guru3D - Driver Sweeper

    And is this just in Farcry 2?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    Default Re: GTX 280 very strange bug

    I did driver cleaner and got latest drivers, 178.24, but I think is normal cause new games use that negative lod clamp for more fps.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •