Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: 3DMard 2002 SE Score LOW




  1. #1
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    257

    Default

    See specs in SiG :)

    My 3dmark is only around 6500 :cry: when I see many people even with lesser specs having a few hundred points higher.

    Anything need tweakin ? OCin my video did next to nothing


    This guy and his Duron almost beat me ! Linky
    AMD Thunderbird AXIA 1000MHz @ 1400MHz
    MSI K7T266 Pro2
    Globalwin FOP-38 w/Delta
    1024MB PC2100 DDR (2-2-2)
    Leadtek Geforce 3 TD - 210/500
    Soundblaster Live!
    Plextor 16x10x40x
    20GB WD 7200RPM ATA66
    40GB WD 7200RPM ATA133
    60GB Maxtor 7200RPM ATA100
    Enlight Case / 17" Hansol Monitor

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    I take it ya mean 3DMark2001SE? :?:
    It just may mean doin' a bit of fine tunin' to get more out of it. Have ya read the guides here? Sometimes just playing with the settings will bring unexpected results. Also close down any unneeded background processes and set the os to "Best Peformance". ;)
    <center>:cheers:</center>

  3. #3

    Default

    very similar setup here. I have an athlon 1.4GHz. The only difference is I'm not overclocked and my video card is the leadtek winfast geforce 3tdh. The only difference between the TD and the TDH is that the TD has 4NS DDR RAM and the TDH has 3.8. So not much of a difference there. My score however is a bit higher. I have 6944. I want to beat the 7000 barrier really bad but can't seem to do it. However, I am aware that with my setup I should be over the 7000 barrier maybe even 7300. So should you Gimp.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    0

    Default

    Tweak it 'till it screams.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Quebec, Canada
    Posts
    1,369

    Default


    You think your score is low, ya well, how about mine...
    2064 !! My system sucks..

  6. #6
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Quebec, Canada
    Posts
    1,369

    Default

    of coarse, that'll change in a couple weeks...

  7. #7
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    257

    Default

    Where can I find a detialed guide ?
    AMD Thunderbird AXIA 1000MHz @ 1400MHz
    MSI K7T266 Pro2
    Globalwin FOP-38 w/Delta
    1024MB PC2100 DDR (2-2-2)
    Leadtek Geforce 3 TD - 210/500
    Soundblaster Live!
    Plextor 16x10x40x
    20GB WD 7200RPM ATA66
    40GB WD 7200RPM ATA133
    60GB Maxtor 7200RPM ATA100
    Enlight Case / 17" Hansol Monitor

  8. #8
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    0

  9. #9
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    I just run a benchmark with my new server,
    it is a p3 650 mhz slot 1 with 640 mb pc-100 mem
    and a Matrox G400 16 mb Agp videocard...

    1220 points... LOL


    :laugh: :laugh: :laugh:


  10. #10
    Join Date
    May 2002
    Posts
    366

    Default

    You guys dont even come close to me in ****ness, i have two systems both with TNT2's. One is AGP one is PCI, that AGP system is an XP1700+, 256MB DDR and it gets 1500 3DMarks, the other one is a celeron 400 with a TNT2 PCI and it gets 325 3DMarks. Hope ya dont mind wiggo :D, if you really hate the TNT2 you can switch back to the Riva128 which IMO has sharper image quality. Also when i use the PCI TNT2 in my XP1700+ system i get 624 3DMarks.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •