Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 8 of 8

Thread: Tv pic doesn't fill screen with vid out




  1. #1
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    4

    Default

    I'm running XP with my GEForce2 MX200 and using video out to view dvd on my regular tv. The pic doesn't fill the width of the tube. I have it set as clone in settings( nView) Tried every different setting , but it either sets it up as a separate monitor with wallpaper and no icons or is the same as the comp. mon. When I play a PC game on it, Serious Sam, the picture fills the tv perfectly, leaving no black bars on the sides. I've tried everything in settings. If someone could help please, Thankyou.:hammer:

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Most TV's won't display more than 800x600 (a lot only 640x480) so if you have the resolution set to high this will happen so check there 1st. ;)
    <center>:cheers:</center>

  3. #3
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    4

    Default

    The resolution is set at 480 by 640 for tv(2). Still when desktop or DVD is displayed, black spaces are there, yet when game is played, both monitor and tv have their screens filled as they should be. Wanted to be able to use DVD on computer so I wouldn't need a separate player, but it's like watchin a box in a box. Any other suggestions, anyone, anyone, Bueller, Bueller?Thanks again.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,296

    Default

    I've not used the tv-out on my card, but does the "screen adjustment" setting work with tv as well as the monitor? (see pic)

  5. #5
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    4

    Default

    Hey guys, thanks for the replies, but screen adj. only centers pic, moving it in it's entirety. On that screen above, I have it set as clone. I've tried the other settings there as well but they don't help. I really feel like shooting the machine.I can get the tv to display #2 when I click identify, but it only has my wallpaper on it. I've tried dragging the PowerDVD control panel to that side , and the screen that says PowerDVD, but when play is pressed, movie only comes on monitor, OH Baby! Thanks. Happy Standard Time, boy I needed that hour.:zzz:

  6. #6
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    21

    Default

    hey man, i use a ati all in wonder 128 and i have the same problems. The only resolution it works perfect on is 800x600. If u didnt try 800x600 yet then do so, but im sure u have, anyways...just a thought :D
    : peace2:
    <img src="http://bellsouthpwp.net/R/e/RespawnDemon/tt/ngf.jpg">

  7. #7
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    4

    Default

    Hello all! After days of trying, I finally got it.Thanks to Wiggo as well. I set the resolution on tv 2 to 640 x 480 and Voila.That didn't work the first time for some reason??Maybe it was in a different spot? Thanks for trying. Hope this helps others too. :thumb:

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    I'm glad that ya got it working. :thumb:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •