Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: GeForce 2 Titanium Infinate loop !! HELP (Win ME)




  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    80

    Default

    PLEASE HELP MEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    I got a GeForce 2 Ti 64mb 400mhz DDR AGP TV (Creative 3D Blaster)

    Now, i formatted cause win xp didnt work with it with the darm infinate loop

    NOW

    I found out that it even crashs this damn pc while playing games it is FS2002 im playing but it is crashing for an unknown reason

    Im going to try other games now... and if they dont ARGH!
    PLease help me :'( :(

    Sammy

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Have a read of this article as it may help ya out. ;)
    <center> </center>

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    :'( i dont think it will help :(

    I am running windows me how can this be a problem?! i thought it was only to do with windows xp?!

    But now i have it when i am using windows me .....

    Is there a fix or somthing

    or a way i can find out what motherboard i have so i can see if there is any updates or anything for the BIOS cause i dont think there really is a usable BIOS except a REALLY crappy one which only lets u, change the BUS irq's and date and time that is about all..... i have a compaw presario i am not sure what thew problem is so please can soemone help me! btw i dont know if this will be a problem but i have 2... 128 ram modules in slot 0 and slot 1 and a 64mb in slot 2..... do u think if i take the 64 out then it might b the problem?

    Well i will try it as soon as i get home from college so ppl please try to help me out as i am trying to get this working and nmy dad ayed alot of money for this present for xmas but because DAMN via and compaq i seem to get this problem... i can garantee if i ever buy a pc i will NOT be getting a VIA chipset or AMD.

    Sammy

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    As the article says it can happen on any Windows OS (just shows up more often on XP) and no particular chipset is safe (even though it occurs more often with VIA ones) but go and check out the Compaq site for BIOS updates though a better way to fix it would be to drop back to using an older video driver. :smokin:
    <center> </center>

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    Well wot acn i do i am using he 21.85 drivers... updated all my drivers and there is no BIOS updates wot can i doooo!!! :(

    Sammy

  6. #6
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Go here and download a replacement Detonator 4 driver that's not listed in the XP section (preferable the v12.41's) and don't forget to total remove the current drivers which if in doubt on how to you can use the Detonator Destroyer 1.02.1 after you set the drivers for the card back to standard VGA. :smokin:
    <center> </center>

  7. #7
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    Hey wiggo thanks for the advice :)

    It seems to have worked
    I game isnt crashing and my DVD player was workin but it stutered a little in one or 2 places but i think it was the disk dirty..

    1 thing tho.... The drivers seem to be for nVIDIA GeForce 2 GTS???

    And i have a GF2 Ti????????????????

    Will it damage or give less performance??

    Sammy

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    They won't damage it but maybe a little slower due to their being slightly older but then it's pretty hard to detect the difference with the eye but a bench mark prog will and there is really very little difference between the two cards. ;)
    <center> </center>

  9. #9
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    Well all i can say is thanks! :D

    Thanks Wiggo m8 :)

    Maybe this will fix that DARN prob on windows XP? i think i will try it hehehe i am gonna format tomoz and fix me up :)

    If it dont work :( ohwellz lol

    Thanks again!!!

    Sammy

  10. #10
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Hey n/p I just wish that they would hurry up and nail the actual factor that's causin' the prob instead of all parties slingin' crap at each other over who's fault it is. ;)
    <center> </center>

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •